Još malo pa kraj nedelje: Četvrtak pred Novosađanima topliji i sa dosta dešavanja

Ovaj februarski četvrtak pred Novosađanima biće topliji i vedriji.
Još malo pa kraj nedelje: Četvrtak pred Novosađanima topliji i sa dosta dešavanja
Foto: 021.rs
S obzirom da je kraj nedelje blizu, broj dešavanja u gradu polako raste, pa će u četvrtak biti mnogo dešavanja za razne ukuse i afinitete.
 
Podsećamo i da će od 11 časova na Trgu Slobode obeležavati 198. godišnjica rođenja Svetozara Miletića, te će u centru grada biti održan kulturno-umetnički program.
 
Kao i uvek, 021 je tu da vas informiše o svim najvažnijim informacijama koje treba da znate u narednom danu. Počnimo sa prognozom...
Vreme
 
Četvrtak će u Novom Sadu biti topliji i malo vedriji. Minimalna temperatura biće 3, a maksimalna 17 stepeni. Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar.
 
Relativno povoljne biometeorološke prilike pogodovaće svim hroničnim bolesnicima i osetljivim osobama. Izvestan oprez se savetuje kardiovaskularnim bolesnicima. Meteoropate mogu osetiti probleme sa snom i blagu glavobolju.
Trebalo bi da znate i...
 
Delovi Novog Sada, Sremske Kamenice, Ledinaca, Sviloša i Begeča neće imati struje. Od 9.15 do 11.15 časova neće biti struje u Laze Lazarevića 1 - kotlarnica, a za ostala naselja pogledajte OVDE.
 
Podsećamo vas na aktuelne radove i zatvorene ulice:
 
- Izmenjen je režim saobraćaja na deonici auto-puta, od petlje Batajnica do petlje Novi Sad Centar zbog radova. Od 7 do 17 časova postavljaju se optički kablovi na deonici petlja Batajnica - petlja Novi Sad Centar, u smeru ka Horgošu. Radovi se izvode u pokretu, uz zauzeće zaustavne saobraćajne trake u zoni radova. Ovaj posao trebalo bi da bude završen do 18. marta.
 
- Izmenjen je režim saobraćaja u delu Ulice Dragiše Brašovana. Izmena režima saobraćaja se odnosi na pešačku stazu, parking i kolovoz u delu Dragiše Brašovana, od broja 8 do broja 16. Prva faza podrazumeva zabranu saobraćaja od broja 14d (14, 14a,14b,14c i 14d) do broja 16, a druga faza zabranu saobraćaja od broja 8 do broja 12. Celokupna izmena saobraćaja važiće do 15. aprila.
 
- Izmenjen je saobraćaj u Ulici Ilije Đuričića i Vladimira Perića Valtera u delu Studentskog grada do 18. marta.
Gde ići?
 
Novo izdanje Language cluba održaće se od 20 časova u Radio kafeu u Svetozara Miletića 45.
 
Predavanje "Utilitarno staklo u reprezentativnoj kulturi" biće održano u Muzeju Vojvodine u 18 časova, kao prateći program izložbe "Staklo".
 
Predstavljanje knjige Nađe Petrović "Meduze žive zauvek dok ih ne uhvate" počeće u 19 časova u Bulevar Buksu.
 
Projekcija filma "Ekipa iz džungle 2: Svetska turneja" počeće u 18 časova u KC "Mladost" u Futogu, dok će film "Sunce mamino" početi u 20 časova.
 
Predstavljanje knjige Džona Skenlana "Lutalice i Saputnice" održaće se od 18.30 časova u Američkom kutku u Novom Sadu.
 
Romantična komendija "Kako sam se nadala dobro se (ni)sam udala" igraće se od 20 časova na Spensu.
 
Džez kvintet Sonic Kitchen sviraže od 21 čas u Omladinskom centru CK13.
 
Double Trouble Tribute Show, ovog puta u čast Bon Scott-a, počeće u 21 čas u Domu omladine.
 
Komični balet u tri čina "Kopelija" igraće se od 19 časova na sceni "Jovan Đorđević" Srpskog narodnog pozorišta, a predstava "Revizor" od 19.30 časova na sceni "Pera Dobrinović".
 
Predstava "Debela" igraće se od 18 časova na Maloj sceni Pozorišta mladih, a od 19.30 časova će na Velikoj sceni biti gostujuća predstava "Tašta ne prašta".
 
Tribina "Položaj i mesto ličnih pratilaca u Novom Sadu" održaće se od 18 časova u Zenit Books knjižari.
 
Zvezde Grandža sviraće od 22 časova u Pabu Lazino tele.
 
Otvaranje izložbe fotografija Tatjane Dimović "Nastajanje" održaće se pd 20 časova u Kafe-galeriji Frida.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.