FOTO, VIDEO: Prodaje se nekretnina na korak od keja - sedam stanova salonskog tipa

Retko kad se na prodaju oglašava više od pola poslovno-stambene zgrade u Novom Sadu.
FOTO, VIDEO: Prodaje se nekretnina na korak od keja - sedam stanova salonskog tipa
Foto: NS-Group nekretnine
Ovog puta to je učinjeno na sajtu NS-group nekretnine
 
Nekretnine se nalaze na nekoliko koraka od keja i izvršnog veća, u Vojvode Mišića, a stanovi su smešteni na prizemlju, prvom, drugom i trećem spratu.
Kako je objašnjeno, u pitanju je sedam stambenih jedinica, od kojih dve funkcionišu kao zasebni prostori i nalaze se u visokom parteru.
 
 
"Jedna gleda na ulicu (74m2), druga na dvorište (70m2). Na prvom spratu je stan od 124 kvadratna metra koji je unutrašnjim stepenicama povezan sa drugim spratom, gde su dva stana spojena u jedan od 150 kvadrata - sve zajedno 274 kvadratnih metara. Na trećoj etaži su takođe dva stana, spojeni u jedan od 135 kvadratnih metara", navodi se u oglasu.
Kako poručuju u NS-group nekretnine, u svim stanovima je mnogo godina bila firma, sve je preuređeno u poslovne kancelarije, ali se određenim ulaganjem može vratiti u prvobitno stanje (kuhinje i kupatila).
 
 
"Nekretnine su prazne i odmah useljive, salonske visine, parket, dosta dobro održavane i uknjižene. U svakom slučaju jedna od dobrih ponuda kako za firme, tako i za stanovanje, a lokacija sigurno najbolja u Novom Sadu", dodaje se.
 
  
 
Grejanje je centralno, u pitanju je stanogradnja, ima terasu, a internet, kablovska, klima se podrazumevaju. 
Sve ovo dolazi sa cenom od 880.000 evra. Za više informacija, kao i za gledanje nekretnine, možete da kontaktirate direktno agenciju.
 
Više fotografija na OVOM LINKU.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.