Na vrtiću u Sremskoj Kamenici ispisan grafit: "Smrt svima, samo Firma"

Na vrtiću u Sremskoj Kamenici pojavio se grafit zbog kog bi nadležni morali da reaguju.
Na vrtiću u Sremskoj Kamenici ispisan grafit: "Smrt svima, samo Firma"
Foto: 021.rs

Osim što je ispisan na vrtiću, ovaj grafit vide i mnogi učenici OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" na putu do škole. 

Na zidu vrtića "Čika Jova" pripadnici navijačke grupe Firma napisali su: "Smrt svima/Samo Firma".

Roditelj koji je jutros pratio dete u vrtić obratio se redakciji 021.rs navodeći da je potpuno zgrožen novonastalim grafitom.
 
"Pošto najiskrenije ne verujem u efikasnost komunalne milicije odlučio sam da vam piše, u nameri da se skrene pažnja na ovako opasne poruke u našoj okolini. I sa punom zabrinutošću, kao roditelj i kao građanin, pitam se je l' to znači da će neko da poubija neke koji nisu simpatizeri određene navijačke grupe, a isto tako se pitamo hoće li deca koja prolaze tu doneti neki pogrešan zaključak čitajući ove užasne grafite", navodi roditelj koji nam se obratio.
 
Ovo nije prvi slučaj da se grafiti čiji sadržaj predstavlja govor mržnje pojavljuje na zidovima obrazovnih ustanova. 
  • Dragan

    02.03.2024 18:57
    Sve je to dzaba kad sud sve to odbaci nema svrhe za bilo sta.
  • Ama

    01.03.2024 18:37
    Zakonom se trebaju uvesti kazne za saranje objekata i grafite. Ako isaraju staru zgradu u centru da im se stavi na teret i ostecenje spomenika kulture sa pet godina zatvora. A saranje stambene zgrade na primer ostecenje javnog dobra i imovine tri godine zatvora. Pa da vidimo ko ce da sara grafite i unistava tudju imovinu. E tako bi vrlo lako ocistili grad koji nam lici na ruglo.
  • maca

    01.03.2024 16:45
    firma
    Glave iz "firme" bi trebalo da se pozabave svojim članovima!!!
    Previše škrabotina ima u Sr.Kamenici od strane firme!!! Nema nigde kao u Kamenici! Treba čekati da ovi slinavci odrastu?! U šta će da odrastu? To kao da nema roditelje ili ni roditelji nisu bolji?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti