FOTO Objekat kod okretnice u Petrovaradinu propada: Budući zakupac će ga obnoviti

Građevinski objekat kod autobuske okretnice u Petrovaradinu već se godinama urušava, na šta su portalu 021.rs skrenuli pažnju i meštani ovog dela grada.
FOTO Objekat kod okretnice u Petrovaradinu propada: Budući zakupac će ga obnoviti
Foto: 021.rs
Kako navode, objekat je u veoma lošem stanju, posebno nakon julskih oluja, a delovi krova i konstrukcije počeli su da otpadaju na stazu kojom se pešaci kreću.
 
Ovaj objekat kod autobuske okretnice već neko vreme je zapušten. Prema uvidu u Katastar, nalazi se u vlasništvu Grada Novog Sada i vodi se kao poslovni objekat.
Kako navode u Gradskoj upravi za imovinu i imovinsko-pravne poslove za 021.rs, ovaj objekat od skoro 20 kvadrata dat je u zakup neposrednom pogodbom.
 
"Ovaj objekat dat je u zakup radi obavljanja uslužne delatnosti, a u toku je i zaključenje ugovora o zakupu", navode iz ove uprave.
Dodaju i da je budući zakupac upoznat sa stanjem ovog poslovnog prostora.
 
 
"Odmah po zaključenju ugovora i primopredaje planira se izvođenje radova, radi privođenja poslovnog prostora nameni. Iz navedenih razloga, ova Gradska uprava ne planira rušenje objekta", navode oni za 021.rs.
  • Uvek uz vetar

    05.03.2024 02:46
    Objekat koji je na pogrešnom mestu , gde totalno smeta i čini raskrsnicu opasnom i nepreglednom.
  • Jakob Jerih

    04.03.2024 23:41
    @ Joca
    Kapa dole Gari za doskočicu , komentar , duhovitost ...
  • Dejan

    04.03.2024 21:40
    Uh ta okretnica jeza me hvata pri pomenu na nju,mrak jesen 2008god treba da predjem drum prijateljica me ceka na drugoj strani.Krecem kad uz karlovaca idjednom u punoj brzini auto,sreca da nisam brzo isao pogino bih odma drugarica vristala uh strasna okretnica prema karlovcima nikad vise tamo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.