SNS: Da se Đilas, Novaković, POKS i Novi DSS izjasne o gradnji crkve kod Štranda

Gradski odbor SNS pozvao je deo opozicije, koji se kako navode do sada nije oglašavao, da se izjasni o gradnji crkve kod Štranda.
SNS: Da se Đilas, Novaković, POKS i Novi DSS izjasne o gradnji crkve kod Štranda
Foto: 021.rs
"Jasno nam je da je jedan deo opozicije, sa svojim prilepcima iz tzv. građanskih organizacija, protiv izgradnje pravoslavnog hrama na Limanu, posvećenog žrtvama fašističkog i nacističkog zločina u Novom Sadu. I vidimo da su tako žestoki u napadima jer mrze crkvu, ili samo SNS, ili oboje, ili mrze što se Novi Sad razvija i što je grad otvoren za različitosti, ali to je već njihova stvar, ili pre problem", saopštava SNS. 
Navode da su za njih "problem oni licemeri koji ćute".
 
"Zato javno tražimo odgovor od onih koji ćute, ili prećutno podržavaju ovaj javni linč i medijski progon uperen protiv Srpske pravoslavne crkve. Pozivamo da se izjasne Đilas, i Bora Novaković, i POKS Vlade Jelića, a posebno Novi DSS Miloša Jovanovića", navodi SNS. 
Oni im postavljaju pitanje "da li su protiv izgradnje pravoslavne crkve".
 
"Pošto planirate svi zajedno na izbore, kažite građanima da li delite isti vrednosni sistem. Da li ste protiv izgradnje pravoslavnog hrama u Novom Sadu, na lokaciji koja je određena kao mesto na kojem su fašisti zverski ubijali Srbe, Jevreje i Rome", stoji u saopštenju GO SNS.
  • Milan

    05.03.2024 14:24
    Kakva lakrdija da se izjasne i sta posle, radicete po svome i rugati se ostalim, cirkus
  • Gaja

    05.03.2024 09:34
    Najvaznije je sta gradjani Novog Sada kazu o tome a ne vi politicari,vi ste nasi radnici a ne nasi sefovi.Kad to jednom shvatimo,malo ce vas hteti da se bavite politikom.Ovako samo prebacujete odgovornost i nemarnost jedni na druge.Ako hocete da znate sta narod misli o tome vi ga pitajte.
  • NS

    05.03.2024 08:04
    Ne razumem
    Prošle godine su sredili taj parking i okolinu i konačno lepo izgleda. Ako se za tu crkvu znalo ranije, zašto se to sve radilo? Sada je to nekom palo na pamet i pored svih podela u društvu, hajde još malo!? Dokle više sns? Nije vam dosadilo? I vi živite u ovom gradu, a nećete do smrti biti na vlasti. Imajte bar malo morala i savesti. Ne gradite crkvu gde joj mesto nije!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti