Milan Đukić novi odbornik u Skupštini grada, Nikola Urošević budući načelnik uprave za saobraćaj

Ostavku na mestu odbornika podneo u Skupštini grada podneo je Nikola Urošević iz Socijalističke partije Srbije, a umesto njega u lokalni parlament dolazi direktor "Novi Sad - Gas" Milan Đukić.
Milan Đukić novi odbornik u Skupštini grada, Nikola Urošević budući načelnik uprave za saobraćaj
Foto: 021.rs

Prema saznanjima 021.rs, diplomirani ekonomista Nikola Urošević je ostavku podneo zbog toga što će postati načelnik Uprave za saobraćaj i puteve. 

Urošević je diplomirao na FIMEK-u, a pre zaposlenja u "Novi Sad - Gas" radio je kao stručnik saradnik u prodaji i volontirao je kao finansijski analitičar, a kraće vreme je proveo na Aljaski. 

Njegova ostavka usvojena je na današnjoj sednici Skupštine grada, a istovremeno je potvrđen mandat Đukiću, koji će biti odbornik do kraja saziva skupštinskog saziva.

Đukić je direktor "Novi Sad - Gas" doo i dugogodišnji kadar Socijalističke partije Srbije. Ovaj magitastar pravnih nauka radio je od 2000. do 2005. u NIS-u, nakon čega je prešao u "Srbijagas", gde je obavljao niz rukovodećih funkcija.
 
Bio je angažovan na poslovima restruktuiranja "Srbijagasa", realizaciji projekta "South Stream Serbia", izgradnji Južnog toka ka Republici Srpskoj i kroz nju. 
 
Bio je predsednik UO "Agroživ" iz Žitišta, predsednik NO Instituta za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici, član UO "Srpske fabrike stakla", te predsedno NO" Specijalna luka Pančevo". Dugo godina je bio i predsednik Rukometnog kluba Vojvodina, koji je sa njim na čelu ostvario istorijske rezultate. 
  • Bozana B

    06.03.2024 07:45
    Bukovac
    Milana, koji je direktor NS GASA niti znam niti poznajem.
    Imala sam problem sa prikljuckom za gas. Nazvala sam mu kancelariju i pitala kada mogu da dodjem, on kaze mozete sada. Svi problemi reseni za par dana.
    Kao da je privatna firma a ne drustvena. Zato tom coveku svaka cast i morala sam ovo da napisem. I srecno mu bilo.
  • Manjača

    06.03.2024 07:24
    Đukic hehhe
    Crveni kadar muka muka teska muka
  • FM

    05.03.2024 22:27
    Odlična vest!
    Svaka čast za izbor kanditata. Iako sam skeptičan prema kandidatima koji diplomiraju na FIMEK-u, ovaj momak zaslužuje poziciju na koju je imenovan. Bravo Nikola!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti