FOTO: Košenje trave na lokacijama u Novom Sadu se nastavlja, orezane i ruže

Radnici "Gradskog zelenila" nastavili su sa košenjem trave na brojnim lokacijama u Novom Sadu.
Kosidba se obavila pored Varadinskog mosta, na Bulevaru Mihajla Pupina, Pozorišnom trgu, kod mosta na Sentandrejskom putu.
Radnici ovog preduzeća kosili su i na Bulevaru Jaše Tomića, u Kornelija Stankovića i kod okretnice kod Štranda u Fruškogorskoj ulici, kao i na Bulevaru despota Stefana.
Osim toga, dodaju iz "Gradskog zelenila", nastavljeno je orezivanje ruža na zelenoj površini kod Varadinskog mosta i okopavanje šiblja u Rumenačkoj ulici, kao i sakupljanje lišća na Bulevaru oslobođenja, u Narodnog fronta i stambenom bloku Balzakova - 1300 Kaplara - Mornarica - Miloša Crnjanskog.
 
  
 
Na keju je nastavljeno sa zimskim tretmanima drveća zaštitnim preparatima.
 
  
  • Konstanta

    06.03.2024 14:36
    Vidim
    Ma kakav rad. Dodju nesto malo promrljaju i ostave vasar za sobom. Trava koja se neuredno pokosi u mom kvartu dva puta godisnje ostane posle kosenja i leti na sve strane. Bruka na cega grad lici.
  • Nena

    06.03.2024 10:33
    Al ga uradiše
    kod Sentandrejsko mosta pokošena 1/3 zelene površine ( i to redovno tako svake godine), a posečena trava ostala da leti na sve strane da je vetar "počisti" Bravo majstori i njihovi rukovodioci! Ko kontroliše taj rad?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti