UNS osudio ometanje novinara tokom protesta ispred Centra za socijalni rad

Udruženje novinara Srbije (UNS) sa ogrankom Društvom novinara Vojvodine (DNV-UNS) osudilo je ometanje novinara, snimatelja i fotoreportera tokom protesta ispred Centra za socijalni rad u Novom Sadu.
UNS osudio ometanje novinara tokom protesta ispred Centra za socijalni rad
Foto: 021.rs
Izveštavajući o protestu građana koji podržavaju Novosađanku Anu Mihaljicu, čije je troje dece, odlukom nadležnih organa, oduzeto, novinarske ekipe su pretrpele verbalno nasilje, navodi UNS.
Reporterki TV Tanjug žena prisutna na protestu, koja se predstavila kao advokat Ane Mihaljice, prekinula je uključenje u program, rekavši "da će novinari koji lažu videti svoje", a UNS ističe da su istovremeno vređani i fotoreporter agencije Tanjug i dopisnica Kurir televizije.
Tokom protesta, više desetina ljudi je razvalilo ogradu Centra za socijalni rad u čijem se dvorištu nalazi Sigurna dečja kuća u kojoj od novembra boravi troje dece Ane Mihaljice, zbog, prema odluci nadležnih organa, zanemarivanja i potencijalnog nasilja u porodici, navodi UNS. 
  • Cojle

    09.03.2024 12:39
    Ana Mihaljica se bori da vidi svoje troje dece i da joj budu vracena.
    Novinari isticu vest o losem tretmanu njihovih predstavnika na licu
    mesta. Razumite majku i podrzite njenu borbu, ne kukajte i ne skrecite
    paznju sa onoga sto je najvaznije - povratak troje dece sopstvenoj porodici.
  • Bisiz

    09.03.2024 11:13
    @TsiBB
    Ovde nesto sigurno ne valja cim ste se botovi sa obe strane ovako uzrujali.
  • Dušan

    09.03.2024 11:01
    @TsiBB
    09.03.2024 • 10:19
    @Tužno
    Tužno je koliko su demonstranti blesavi.
    Tu je bila "MI glas iz Nestora" poslanica, fali vam jedino Miroljub Petrović.

    Pa jedino se neko od poslanika i pojavio. Ako tako gledamo druge poslanike iz sns i spn nikog ne zanima majka i troje dece. Može i tako da se gleda

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti