Direktor PIO fonda: Radnici Pokrajinskog fonda se ne sele u Beograd, spinovanje novosadskog SSP

Direktor Republičkog fonda penzijsko-invalidskog osiguranja Relja Ognjenović negirao je navode Stranke slobode i pravde (SSP) o privremenoj promeni prebivališta radnika Pokrajinskog fonda PIO.
Direktor PIO fonda: Radnici Pokrajinskog fonda se ne sele u Beograd, spinovanje novosadskog SSP
Foto: 021.rs
On je naveo da "u stavovima SSP ne postoji ni jedna reč koja je istinita".
 
Njihovo saopštenje ocenio je kao spinovanje u cilju izazivanje nezadovoljstva na političkoj sceni.
Predsednik Gradskog odbora SSP Novi Sad Vladimir Vrsajkov je prethodno naveo da se deo zaposlenih u novosadskim javnim i državnim preduzećima šalje na privremeni rad od dva meseca u beogradska i republička preduzeća, uz obavezu promene prebivališta, kao što je, kako je dodao, već urađeno sa 50 zaposlenih u Pokrajinskom PIO fondu.
"Jasno je da je ovo samo spinovanje radi izazivanja nezadovoljstva na političkoj sceni i postizanja malicioznih ciljeva, čiji krajnji rezultat treba da bude promena vlasti, a ne dobrobit građana Srbije", naveo je Ognjenović.
 
Naglasio je da odgovorno tvrdi da ni jedan zaposleni iz bilo kog organizacionog dela Fonda, pa ni iz Pokrajinskog, nije preveden u Beograd na privremeni rad i da, kako je dodao, nije ni moglo da im se menja prebivalište.
  • Bane

    12.03.2024 08:35
    Nelogično
    Kako se se iz Vojvodine i NS šalju ljudi u BGD kada su lokalni izbori i u Vojvodini i NS , Baš je izjava SSP-a nelogična,
    Evo na primer ja kažem taj i taj je gej. (on inače nije). I onda on godinu dana dokazuje da nije.
  • pogodi ko je

    11.03.2024 23:50
    Napravise zgradu od para penzionera i sada SPRATOVI u staroj zgradi ZVRJE PRAZNI a sada bi da se sele. Inace, ako pogledate onaj mali prolaz izmedju zgrada videcete da su ploce pocele da otpadaju a zgrada je napravljena 2021. I sada recite da ovi nisu tutumraci i stetocine. Srusili su austrougarske zgrade koje su izdrzale vek i ratove a njihove ne drze ni do krecenja. Sramota i bezobrazluk.
  • zzz

    11.03.2024 22:19
    Uvek (ni)su u pravu
    Ista meta, isto odstojanje: Nije istina, pa nije istina. Što ne dopuste da neka neutralna komisija proveri status zaposlenih u PIO?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti