Univerexport u Promenadi dobitnik svetski poznatog priznanja za dizajn enterijera

Univerexport u Promenadi dobitnik je svetski poznatog priznanja u svetu dizajna - iF DESIGN za 2024. godinu.
Titulu svake godine dodeljuje najstarija nezavisna dizajnerska organizacija na svetu iF International Forum Design GmbH sa sedištem u Hanoferu.
 
Ovo prestižno priznanje objekat Univerexport Promenada osvojio je u kategoriji enterijeri prodavnica sa ukupno 132 glasa stručnog žirija iz celog sveta.
Za takmičenje je pristiglo blizu 11.000 prijava iz više od 70 zemalja, što ovo priznanje čini još većim, s obzirom na konkurenciju. 
 
Prema rečima predstavnika žirija, Univerexport Promenada se besprekorno integriše u enterijer tržnog centra, privlačeći mlađu i zahtevniju klijentelu.
Takođe, prema njihovim rečima, prodavnica nudi raznovrsni asortiman sofisticiranih proizvoda, uključujući i opcije poput sira, mesare, pekare, delikatesa, i drugo.
 
Dizajn prostora obuhvata posebne elemente, poput drvenog kutka za vino, štanda za promocije sa improvizovanom kuhinjom i ribarnicu. 
 
 
Univerexport Promenada se prostire na preko 2.500 kvadrata, posebno uređenog enterijera, sa jedinstvenom ponudom i asortimanom od preko 20.000 artikala. Pored neverovatnog izbora koji nude ribarnica, mesara, gastro, poslastičarsko i odeljenje svežeg voća i povrća, ovaj objekat ima i cvećaru sa svežim, rezanim cvećem i cvetnim aranžmanima. Pića, kolači, kozmetika, organski i eko proizvodi, konditori – svaki proizvod na svakom odeljenju Univerexport objekta u Promenadi je pažljivo biran, a sve u cilju pružanja iskustva nezaboravne kupovine našim potrošačima.
 
Za ovo inovativno rešenje dizajna enterijera zaslužno je društvo za projektovanje, inženjering i konsalting DBA. 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti