Okov slavi 5 godina u Srbiji: Ne propustite veliku rođendansku akciju

Ove subote i nedelje, 16. i 17. marta, kompanija Okov obeležava pet godina uspešnog poslovanja u Srbiji specijalnom rođendanskom akcijom.
Okov slavi 5 godina u Srbiji: Ne propustite veliku rođendansku akciju
Foto: 021 (Okov promo)

Kupci su pozvani da se pridruže proslavi i iskoriste najmanje 15% popusta na celokupan asortiman, uz dodatne popuste na preko 200 proizvoda.

U proteklih pet godina, Okov je postao omiljeno mesto za kupovinu proizvoda za radionicu, baštu i domaćinstvo, nadograđujući svoju 30-godišnju tradiciju uspeha iz Crne Gore.

Od prvog prodajnog centra u Beogradu 2019. godine, preko Čačka, pa sve do skorašnjeg otvaranja u Novom Sadu, maloprodajna mreža se kontinuirano širi, nudeći impresivan asortiman od preko 50.000 proizvoda.

Menadžment kompanije je izrazio zadovoljstvo uspehom na srpskom tržištu:

"Jako nam je drago što smo postali deo vaših domova i projekata. Ponosni smo na naš rast i razvoj u Srbiji koji nam daju vetar u leđa za nove poduhvate. Naš cilj je da nastavimo sa širenjem mreže i poboljšanjem usluge kako bismo bili još bliži vama, našim cenjenim kupcima".

Iz kompanije Okov pozivaju sve kupce da iskoriste jedinstvene prodajne ponude koje važe samo tokom ovog vikenda.

Radno vreme Okov prodajnih centara je od 8 do 21 sat radnim danima, a nedeljom od 10 do 18 sati. Za više informacija o rođendanskoj akciji i kompletnoj ponudi, posetite webshop kompanije.

IZDVAJAMO NAJBOLJE PONUDE

Iz velikog broja atraktivnih ponuda za radionicu, baštu i domaćinstvo izdvajamo one koje izazivaju najveću pažnju kupaca:

•    Aku bušilica sa priborom Einhell - uključuje bateriju kapaciteta 2,5 Ah, brzi punjač i set burgija i bitova. U toku vikenda možete ga kupiti uz čak 50% popusta, po ceni od 7.990 RSD. 

•    Trimer za travu FS55 Stihl - jedan od najpopularnijih modela Stihl trimera, sada ima cenu sa popustom od 26.999 RSD.

•    Laminat 14 mm Kronospan - iz velike ponude laminata izdvajamo model debljine 14 mm, klase otpornosti 33/AC5. U toku rođendanske akcije cena po metru kvadratnom iznosi 1.849 RSD.

•    Perač pod pritiskom Stanley - sa max pritiskom od 150 bara i sistemom za namotavanje creva. Uz čak 44% popusta možete ga kupiti po ceni od 13.990 RSD.

•    Set 18 tanjira Luminarc - po 6 plitkih, dubokih i dezertnih tanjira od kaljenog stakla. Uz 46% popusta možete ga kupiti po ceni od 1.399 RSD.

•    Nutribullet blender - model od 900 W sa dve posude od 900 ml i 700 ml - u toku rođendanske akcije možete kupiti za 10.999 RSD.

Pogledajte kompletnu ponudu na Okov webshopu.

Popusti važe u Okov centrima u Beogradu, Čačku i Novom Sadu u subotu i nedelju 16. i 17. marta.

Teme

Okov

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti