Deo Kameničkog parka i dalje zatvoren zbog klizišta: "Građani da ne skidaju inspekcijske trake"

Deo Kameničkog parka i dalje je zatvoren za posetioce zbog klizišta, podseća Gradsko zelenilo.
Deo Kameničkog parka i dalje zatvoren zbog klizišta: "Građani da ne skidaju inspekcijske trake"
Foto: 021.rs
Usled pomeranja tla koje je u prethodnom periodu uočeno od strane upravljača JKP Gradsko zelenilo, gornja staza (put) koja vodi ka mostu Slobode nije bezbedna i zatvorena je za posetioce.
Izvršen je inspekcijski nadzor i naložena je mera privremenog zatvaranja pomenute staze u parku, radi realizacije istražnih radnji i preuzimanja prioritetnih sanacionih radnji, dok se ne steknu uslovi za kompletnu i potpunu sanaciju.
U Zelenilu apeluju na građane da ne skidaju samoinicijativno inspekcijske trake kojima je označeno da je staza nebezbedna za prolaz.
  • Свињорез

    16.03.2024 11:19
    Министарство за дисциплину кичме упозорава грађане да не бацају бетонске табле са врха своје зграде.
  • Komšija

    16.03.2024 10:48
    Kakva budalaština, pa ljudi tuda idu svaki dan idu biciklom i peške za Kamenicu, da neće možda sad da prestanu zbog vaše nesposobnosti? Podseća me na ono kad su zatvorili parkove za vreme korone pa su Novosađani momentalno pocepali sve te trake jer ih put svakodnevno navodi kroz neki park.
  • Himzadin

    16.03.2024 10:05
    "U Zelenilu apeluju na građane da ne skidaju samoinicijativno inspekcijske trake kojima je označeno da je staza nebezbedna za prolaz."

    I onda neko pita zašto toliko stranačkih obezbeđenja....
    Ovako nedisciplinovanom narodu trebaju električne ograde i gumeni meci za svaki, pa i najmanji prekršaj. Posle 50 godina bismo se doveli u red.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti