POKS: Porodici Ane Mihaljice Grad da obezbedi normalne uslove za život, Galens da im pokloni stan

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) pozvao je danas gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića i predsednika SNS Miloša Vučevića da obezbede normalne uslove za život porodici Ane Mihaljice.
POKS: Porodici Ane Mihaljice Grad da obezbedi normalne uslove za život, Galens da im pokloni stan
Foto: 021.rs
Pozvao ih je da to urade, "umesto što demagoški i populistički apeluju na smirivanje strasti".
 
Predsednik POKS-a Vojislav Mihailović naveo je da Vučević i Đurić da hoće, problem mogu rešiti s dva telefonska poziva, "tako što bi od svoje omiljene SNS kompanije Galens kojoj je vlast omogućila da pod privilegovanim uslovima zida hiljade stanova u Novom Sadu, da jedan od tih poklone ovoj nesrećnoj porodici".
"Takođe, da zatraže od kompanije Montop, Marka Bosanca Bosketa, onog što ga predsednik države 'ne poznaje', a kome dodeljuju najekskluzivnije poslove na nameštenim tenderima iz gradskih, pokrajinskih i republičkih javnih preduzeća da doniraju opremu i nameštaj za stan", dodao je Mihailović.
 
Naveo je da bi Mihaljicu, u skladu sa njenom stručnom spremom, mogli zaposliti u jednom od javnih preduzeća, "s obzirom na to da godišnje zaposle više stotina svojih partijskih članova".
Mihailović je rekao da, ako ima dobre volje, postoji rešenje da ta porodica normalno funkcioniše, ali da se umesto toga, "vlast opredelila na oduzimanje troje dece od majke".
 
"Umesto što se deca odvode u hraniteljske porodice koje dobijaju novac za to, taj isti novac treba dati roditeljima da imaju uslove za normalan život sa svojom decom", dodao je on.
 
Centar za socijalni rad u Novom Sadu oduzeo je Ani Mihaljici trojicu sinova, zbog "nebezbednih i nehigijesnkih uslova u stanu", dok ona tvrdi da su joj deca neosnovano oduzeta. 
  • Voja

    18.03.2024 09:09
    Galens
    Galens je inače poznat po pokolonima.Možda da im traže čoko bananicu bi prošlo?
  • Zaposleni

    18.03.2024 09:01
    Zašto mi da damo stan. Ima predsednik zgrade i stanove, može grad da uruči. Između ostalog, grad je vlasnik preko 200 stanova u gradu, od kojih su oko 50 prazni.
  • Bane

    17.03.2024 08:44
    Лупетање
    Овако лупетње Нови Сад и Војводина одавно нује чула

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti