Akcija besplatne provere sluha u Novom Sadu

Postoji dosta važnih trenutaka tokom života u kojima želimo da budemo maksimalno prisutni i koje želimo da zapamtimo.
Ukoliko Vi ili neko koga poznajete teško pratite razgovor i osećate napor dok razgovarate sa dragim osobama ili gledate TV, vreme je da proverite svoj sluh. 
 
Ako ste primetili da slabije čujete ili je to primetio neko iz okruženja, javite se u najbliže Audiovox predstavništvo jer mi imamo rešenje za dobar sluh.
Ako Vi ili neko koga poznajete slabije čuje javite se u Audiovox predstavništvo u Novom Sadu jer mi imamo rešenje za dobar sluh. 
 
Kada nas posetite možete da očekujete: besplatnu proveru sluha (vrednost 2.000 dinara), besplatnu probu slušnih aparata, popust 5.000 dinara za privatnu kupovinu aparata u celosti, bez čekanja u redu uz zakazivanje termina, besplatno savetovanje u vezi sa sluhom, nabavku na 12 rata za kupovinu aparata.  
Zašto je Audiovox pravi izbor za dobar sluh? 
 
Zato što Audiovox ima najbolje rešenje za Vaš sluh a kvalitet garantuje tradicija poslovanja firme od 2000. godine, 20 godina rada predstavništva u Novom Sadu, 120 godina iskustva Oticon proizvođača slušnih aparata u čijoj ponudi se nalaze najsavremeniji slušni aparati, stručni kadar i desetine hiljada zadovoljnih korisnika.
 
Zakažite besplatni termin u poslovnoj jedinici Audiovox-a u Novom Sadu u ulici Masarikova 18 (klik za lokaciju) a radno vreme je radnim danima od 9 do 20 časova. Ukoliko želite da zakažete svoj termin pozovite na broj telefona 021 459 494.
 
Termin za besplatnu proveru sluha i probu aparata možete zakazati i online klikom na link SLUŠNI APARATI
 
Akcija traje do 31. marta a broj besplatnih termina je ograničen, zakažite svoj termin još danas!

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti