Vučić: U Novom Sadu upisano više birača dok je na čelu bio Novaković nego u proteklih 10 godina

Aleksandar Vučić izjavio je da je spreman da utiče i zamoli ljude iz Vlade Srbije da izađu u susret opozicionim strankama i da im u skladu sa zaštitom podataka o ličnosti omoguće uvid u birački spisak
Vučić je rekao da će moliti da se uvid u birački spisak obezbedi "ne strancima, već našim političkim protivnicima".
 
"Koliko sam mogao, pitao sam i ustanovljeno je da je samo jedan čovek iz Male Krsne prijavio prebivalište u Beogradu", rekao je Vučić novinaru N1 i istakao da veruje u njegovu ozbiljnost i odgovornost i da je mnogo obrazovaniji i sposobniji od toga da ponavlja reči iz saopštenja potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić.
"Moramo da dobijemo puno poverenje u izborni proces", rekao je Vučić, koji je ukazao da je u Novom Sadu više ljudi upisano u birački spisak dok je na čelu bio Borislav Novaković nego u proteklih 10 godina.
"Suviše ste pametni da biste ponavljali njihove gluposti", rekao je Vučić i dodao da bi prihvatio poziv koalicije NADA da se formira ekspertska grupa koja bi izvršila uvid u birački spisak, uz poštovanje zakonskih normi.
 
"U toj koaliciji nema eksperata, oni su Đilasov prilepak", rekao je Vučić.

Komentari 36

  • zzz

    19.03.2024 17:23
    Mora da kaže nešto, bilo šta
    Vrhovni statističar je rekao. Haug.
  • Sara

    19.03.2024 15:59
    Lazni car
    Ja neznam ko jos njega slusa sta baljezga
  • Zokins

    18.03.2024 20:25
    izbori
    Znaš li kad je to bilo ? Još si bio mladi radikal!! Ili hoćeš da kažeš da je Milošević falsifikovao izbore ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti