POKS: Đurić pokušava da glumi predsednika Srbije, prvo iznese laž, pa polemiše sam sa sobom

POKS je ocenio da gradonačelnik Novog Sada, Milan Đurić, pokušava da glumi predsednika Srbije i, ugledajući se na njega, prvo iznese laž, pa onda polemiše sam sa sobom u vezi toga.
POKS: Đurić pokušava da glumi predsednika Srbije, prvo iznese laž, pa polemiše sam sa sobom
Foto: 021.rs
Navode da je Đurić sada optužio Pokret obnove Kraljevine Srbije da nije osudio napad na sveštenika SPC koji se dogodio u Novom Sadu, na ulici, pre nekoliko nedelja.

"Podsećamo gradonačelnika, kome pamćenje slabo služi, da je POKS među prvima osudio ovaj napad i izrazio sumnju da napadač ima veze sa SNS, znajući da su ljudi iz sveta kriminala povezani sa njegovom strankom. Da je to tačno potvrđuje najnovija afera 'Oskar', koja dokazuje povezanost vrha države sa mafijom", navodi POKS.

"Ako gradonačelnik ne može da se seti, mi ćemo ga podsetiti da je tada zbog ove naše sumnje napao POKS, a danas tvrdi da uopšte nismo reagovali povodom napada na sveštenika", ističu u POKS-u.
 
Navode da su dužni da gradonačelnika "podsete na činjenice i na to da Novi Sad ni približno nije što je nekada bio, grad tolerancije i pozitivne energije, nego je postao mesto gde se svakodnevno ispisuju ljudima ispred njihovih ulaza pretnje smrću, svaki pešački prelaz je išaran uvredama na račun lidera opozicije, kače se pogrdni transparenti na mostovima i vlada atmosfera mržnje i nasilja".
  • V5

    24.03.2024 06:47
    Nema druge
    Po komentarima ispada da nema dobre partije u Srbiji. Ako je to tačno, onda je narod uzrok takvom stanju.
  • T-Rex

    23.03.2024 23:03
    A poks...
    A poks glumi opoziciju...
  • Dejan

    23.03.2024 20:03
    Ne pada mi na pamet da branim ni gradonačelnika ni SNS, ali zaista ne znam zašto se vi iz POKS-a uopšte oglašavate. Bili su vam dobri i gradonačelnik i SNS i Vučić dok ste bili na vlasti. Kadrovi POKS-a su se bahatili godinama po Novom Sadu. Koje god preduzeće da su vodili, iza njih je ostajala pustoš. Nije mi jasno ko njih može da shvati ozbiljno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti