Prolećna sreda u Novom Sadu: Šta posetiti, šta izbeći i sve između?

Ova prolećna sreda pred Novosađanima biće relativno topla.
Prolećna sreda u Novom Sadu: Šta posetiti, šta izbeći i sve između?
Foto: 021.rs
Početak proleća mnogima označava i početak alergija, ali sunce i poneka zanimljiva dešavanja možda učine ovaj dan podnošljivijim.
 
Svakako, 021 je tu kako bi vas informisao o svim najvažnijim informacijama u toku dana. Pa, počnimo sa prognozom...
Vreme
 
Sreda će u Novom Sadu biti toplija i sunčanija. Minimalna temperatura biće 7, a maksimalna 22 stepena. Duvaće slab do umeren, promenljiv vetar.
 
Biometeorološke prilike mogu uticati relativno povoljno na hronično obolele osobe, izuzev srčanih bolesnika kojima se savetuje izvesna opreznost. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu malaksalosti i glavobolje.
Trebalo bi da znate i...
 
Delovi Novog Sada, Čeneja i Rakovca neće imati struje. Od 8.30 do 10.30 časova biće bez struje Radnička 19-21, Stražilovska 25-29, Muzička škola, a za druge ulice i naselja pogledajte OVDE.
 
Režim saobraćaja biće izmenjen zbog izgradnje vrelovoda i vrelovodnih priključaka za stambeni kompleks na uglu ulica Braće Popović i Branka Bajića. Opširnije pročitajte OVDE.
 
Podsećamo vas na radove: 
 
- Režim saobraćaja izmenjen je danas na deonici petlja Kovilj - petlja Beška zbog radova. U toku svetlog dela dana izvodiće se redovno održavanja kolovoza na deonici petlja Kovilj - petlja Beška, u smeru ka Beogradu. Za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka u dužini od dva kilometra, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.
 
- Izmenjen je režim saobraćaja u delu Ulice Dragiše Brašovana. Izmena režima saobraćaja se odnosi na pešačku stazu, parking i kolovoz u delu Dragiše Brašovana, od broja 8 do broja 16. Prva faza podrazumeva zabranu saobraćaja od broja 14d (14, 14a, 14b, 14c i 14d) do broja 16, a druga faza zabranu saobraćaja od broja 8 do broja 12. Celokupna izmena saobraćaja važiće do 15. aprila.
Gde ići?
 
Izložba fotografija prof. dr Dubravke Lazić biće otvorena u 19 časova u Galeriji Akademije umetnosti.
 
Monodrama "Nadežda Petrović" igraće se od 20.30 časova na Kamernoj sceni Srpskog narodnog pozorišta.
 
Berni bot kviz počeće u 19.30 časova u Tegla baru u Merkatoru.
 
Anime Beat Party počeće u 19h u Kulturnom centru Lab.
 
Bojan Dizdarević nastupaće od 20 časova u Kafe-galeriji Frida.
 
Predstava "Ženidba" igraće se od 20 časova u Svečanoj sali NIS-a.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti