ANKETA: Šta može Novi Sad da očekuje od premijera Vučevića?

Gradonačelnik sa najdužim stažom u istoriji Novog Sada Miloš Vučević novi je mandatar za sastav Vlade Srbije.
ANKETA: Šta može Novi Sad da očekuje od premijera Vučevića?
Foto: 021.rs
Vučević je bio gradonačelnik Novog Sada u tri mandata, dok 2022. godine nije mesto ustupio Milanu Đurić, a on prešao na funkciju ministra odbrane.
 
Sada će se ovaj Novosađanin nalaziti na funkciji koja bi trebalo da je najmoćnija u sistemu vlasti. Ipak, to nije slučaj, s obzirom na to da je realna moć u rukama Aleksandra Vučića.
Vučević je prvi Novosađanin na čelu Vlade Srbije, time se ispunilo ono što je najavljivano godinama unazad. 

Iako bi trebalo da vodi o računa u razvitku čitave države, u anketi vas pitamo imate li očekivanja od Vučevića u kontekstu Novog Sada? U komentarima obrazložite svoj stav.

Anketa

Šta očekujete od premijera Vučevića?

Komentari 47

  • Pokojni Čika Franja

    05.04.2024 23:27
    političke partije i stranke
    Kule Dodikove, „po vozduhu gradove zidane”, i junoše eseneške što nosaju — i to peške — transparente koji ruže, svetlo ime profesorsko. Uz to ćemo, siguran sam, naht-molere jošt' viđati, kako orno i s elanom, četke miču amo-tamo, ne bi li se novosadsko, gradsko lice ušminkalo, u bojama av-nikolić . . . i na kraju, čućemo i graju, navijača dok baklje sijaju, sa mostova nad Dunavom. „Lepa”će to bit' parada, u sred jadnog Novog Sada — nekad grada, a danas palanke. Najzad — to je tako — kad reč vode stranke; a ti, ovco, stado, natrag u opanke!
  • voja

    03.04.2024 08:52
    Mandatar
    Mogli su da postave i nekoga iz Bečeja, ali niko od toga koristi nema.Svakako je to trbuhozborac...
  • Sa Cardaka

    03.04.2024 08:08
    OČEKUJEMO DA ISPUNI OBEĆANJE GRADJANIMA CARDAKA U SREMSKOJ KAMENICI. Od 2012. On,Mirovic,Zobenica,Dina i Lasica nam pred svake izbore obećavaju. 40 godina čekamo asfalt,autobus i vodu. Mislite da je to u redu? Da li je toliki trošak jednom gradu da nam autobus produži liniju za 2km? Jel i redu da svaki dan idemo peske?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.