"Novi Sad-Gas" pokrenuo aplikaciju "Virtuelni šalter" - računi i prijava problema na jednom mestu

Preduzeće "Novi Sad-Gas" pokrenulo je aplikaciju "Virtuelni šalter".
"Novi Sad-Gas" pokrenuo aplikaciju "Virtuelni šalter" - računi i prijava problema na jednom mestu
Foto: 021.rs
Korisnici od sada mogu brzo i jednostavno da prijave mesečno stanje potrošnje otvarajući nalog koristeći samo mobilni telefon.
 
Uz aplikaciju korisnici mogu da pregledaju svoje račune i analiziraju potrošnju gasa kada god im to odgovara.

Takođe, ukoliko žele da prijave smetnju ili problem u vezi sa snabdevanjem gasom, "Virtuelni šalter" im to omogućava.

"Budite u toku sa najnovijim obaveštenjima i vestima iz sektora gasnog snabdevanja pomoću naše aplikacije koja vam donosi sve informacije na jednom mestu, pristupljivo preko vašeg mobilnog telefona. Bez obzira da li ste privatni korisnik ili poslovni subjekt, aplikacija je dizajnirana da vam olakša sve aspekte vezane za gasno snabdevanje. Otvorite vrata praktičnosti i efikasnosti sa aplikacijom 'Virtuelni salter', uz potpunu kontrolu nad gasnim računima, sada dostupna uz jednostavnu registraciju putem mobilnog telefona", navode u preduzeću "Novi Sad-Gas".
 
Kako objašnjavaju u ovom preduzeću, prethodni program za prijavu stanja, koji je zatečen prilikom promena u "Novi Sad-Gas", omogućavao je manipulaciju količinama utrošenog gasa, zbog čega je i ugašen.
 
"Novi program je unapređen i trenutno je najmodernija verzija koja je osmišljena i razvijena unutar preduzeća 'Novi Sad-Gas', a nadograđena je eksternim IT stručnjacima iz Novog Sada", dodaju u preduzeću.
 
"Virtuelni šalter" dostupan je na sajtu preduzeća "Novi Sad-Gas", kao i na aplikacijama za iOS i Android operativne sisteme.
  • Goga

    25.04.2024 06:56
    Novi virtuelni šalter
    Instalirala sam aplikaciju iako je telefon rekao da je nebezbedna.
    Na njoj ništa ne radi, ne mogu videti stare račune i uplate.
    Ovaj mesec se zagubio račun za gas i nismo ga dobili.
    Mislila sam da mogu da odštampam u Pdf-u, ali u aplikaciji nema ništa. Razočarana sam.
  • Mirjana

    18.04.2024 18:15
    Prijava Virtuelnom
    Najzad uspešna prijava na ovaj virtuelni šalter! Uz pomoć komentara sam se uspešno uspela prijaviti i otvoriti svoj nalog. Od sada ću sama svakog 01. u mesecu fotografisati i prijavljivali stanje svog brojila. Veliki PLUS za ovu mogućnost prijavljivanja.
  • Zdravvko

    06.04.2024 19:47
    Potrosnja
    Omogucite individualnim potrosacima gasa placanje gasa cele godine, neka budu u istoj situaciji kao sto su potrosaci daljinskog grejanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti