Stopiran tender za parking na Limanu - podnet prigovor

Izbor izvođača radova na parkingu na Limanu I stopiran je zbog prigovor ponuđača.
Stopiran tender za parking na Limanu - podnet prigovor
Foto: 021.rs
U odluci se ne navodi ko je podneo prigovor, ali je to urađeno pre isteka roka za dostavljanje ponuda koji je bio 27. marta.
 
Pauza sada može da potraje mesecima, jer o svemu treba da odluči Komisija za zaštitu prava ponuđača u Beogradu.
 
Ovaj tender je vredan 23,4 miliona dinara.
 
Prema specifikaciji radova, planirano je bilo da se urede saobraćajne površine sa parkingom i izgradi mesto za priključak za punjač za električna vozila Jirečekovoj i Veljka Petrovića.
U Veljka Petrovića, od Jirečekove do dr Ilije Đuričića, predviđena je izgradnja 26 novih parking mesta sa desne strane saobraćajnice, od kojih su dva parking mesta predviđena za osobe sa invaliditetom.
 
U Jirečekovoj ulici, između ulica Veljka Petrovića i dr Sime Miloševića, predviđena je izgradnja 26 parking mesta, parkinga sa upravnom šemom parkiranja sa leve strane, od kojih je jedno predviđeno za osobe sa invaliditetom.
 
 
Na ovim lokacijama se neće raditi novi kolovoz, nego samo podloga parkiranja, a obaveza izvođača radova će biti da zadrži postojeća stabla i obezbedi prostor za nove sadnice.
 
Procenjeni rok za izvođenje radova je 90 dana.
  • Danilo

    04.04.2024 14:23
    liman
    Odllican predlog. Ovo je parking gde je ono zbunje pored trotoara, koji su profesori sa ekonomskog prisvojili kao njihovog i stavili rampu.A parking je javan, ali ko im sta sme.Narod trpi.
  • Marko

    04.04.2024 11:16
    KO?
    A ko sprovodi tender?
  • Jovan

    03.04.2024 11:15
    Borac
    Niko nigdje ne predviđa parking mjesto uz naknadu, za biračku populaciju. Valjda smo to zaslužili. Može li to Novi Sad da uradi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti