POKS: Skandalozan stav SNS da je legitimno premlaćivanje funkcionera SSP-a

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) ocenjuje skandaloznim stav Srpske napredne strane da je legitimno premlaćivanje funkcionera Stranke slobode i pravde.
POKS: Skandalozan stav SNS da je legitimno premlaćivanje funkcionera SSP-a
Foto: 021.rs
Članovi SSP-a u subotu, 6. aprila u Kaću delili flajere sa svojim političkim stavovima Novosađanima.
"Sama činjenica da se brutalno premlaćivanje političkih neistomišljenika desilo nedaleko od policijske stanice, govori nam da je napad inicirala i organizovala SNS sa svojim batinašima iz kriminogenih struktura i da su napadači znali da imaju zaštitu vlasti i policije. Ako batine u sred bela dana mogu da dobiju poslanici i funkcioneri opozicionih stranaka samo zato što dele letke koji nisu po volji vlasti, šta građani mogu da očekuju koji ne podržavaju SNS i to javno iskazuju", pitaju iz POKS-a.
Dodatno, pitaju se i o kakvi slobodnim izborima se razgovara kada se ovakve situacije dešavaju na ulicama Novog Sada i okolnih naselja.
 
"Srpska napredna stranka je za svojih 12 godina vladavine pretvorila Novi Sad u oazu za kriminalce, koji imaju zaštitu države i ovde vode glavnu reč. Njima se sve toleriše jer su upregnuti u nabavku i kupovinu tzv.kapilarnih glasova bez kojih je SNS svestan da ne može imati dovoljan broj odbornika za većinu u budućem sazivu Skupštine grada Novog Sada", smatra POKS.
  • Пера Прангија

    07.04.2024 17:09
    Све је добро изречено у претходна два коментара ,што би реко Здравко Чолић Корнелију Ковачу : Не би ја ту ништа диро
  • Komšija

    07.04.2024 16:42
    Jedan komentar
    Jedan komentar sve govori o najvećoj uzdanici u prethodnih 13 godina SNS-a u Novom Sadu...a to je POKS...
    Stavi kačket i šetaj Limanom da te niko ne prepozna....sram vas bilo...
  • NS

    07.04.2024 15:59
    Ok, ali od tih 12 godina ste vi bili 11 godina sa njima u koaliciji, i ne samo to, vi ste prekomponovanjem vlasti u Novom Sadu 2012. godine doveli SNS. Izgleda da POKS pati, osim kleptomanije, i od ozbiljne amnezije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti