Letnji aprilski utorak pred Novosađanima: Gde ići, šta raditi...

Ovaj aprilski utorak pred Novosađanima biće poprilično topao i sunčan.
Letnji aprilski utorak pred Novosađanima: Gde ići, šta raditi...
Foto: 021.rs
Što bi se reklo, obucite se slojevito jer će jutro biti malo hladnije, ali i ponesite sa sobom flašicu vode za kasnije.
 
Dešavanja neće biti previše, ali sunce i lepo vreme sigurno će izmamiti Novosađane na ulice i u naše gradske parkove.  
Vreme
 
I utorak će biti sunčan i veoma topao. Minimalna temperatura biće 12, a maksimalna 30 stepeni. U košavskom području duvaće jači jugoistočni vetar.
 
Relativno povoljne biometeorološke prilike za većinu hronično obolelih. Oprez se savetuje srčanim i mentalno nestabilnim bolesnicima. Meteoropatske reakcije su moguće u blagoj formi.
Trebalo bi da znate i...
 
Delovi Novog Sada, Petrovaradina, Sremske Kamenice i Kisača neće imati struje. Bez struje će od 11 do 12.30 časova biti Pap Pavla 8-10, 7-9, 15-21, Jevrejska 16-40, Gajeva 1, Nikolajevska 2-4, Svetozara Miletića 28-42, Trifkovićev trg 2, 4, 16, 20, 22, 1-3, 9, Laze Telečkog 14-22, Njegoševa 16-30, samoposluga i Sineoptik. Za ostale ulice i naselja pogledajte OVDE.
 
Podsećamo vas na radove: 
 
- Režim saobraćaja izmenjen je na uglu ulica Braće Popović i Branka Bajića zbog izgradnje vrelovoda i vrelovodnih priključaka. Za vreme radova privremeno će biti zauzete saobraćajne trake uz parnu stranu Ulice Branka Bajića u blizini broja 12. Saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila, sa ograničenjem brzine kretanja vozila na 30 km/h. Takođe, ukinuto je nekoliko parking mesta u zoni izvođenja radova. Planirani rok za završetak radova je 22. april. 
 
- Izmenjen je režim saobraćaja u delu Ulice Dragiše Brašovana. Izmena režima saobraćaja se odnosi na pešačku stazu, parking i kolovoz u delu Dragiše Brašovana, od broja 8 do broja 16. Prva faza podrazumeva zabranu saobraćaja od broja 14d (14, 14a, 14b, 14c i 14d) do broja 16, a druga faza zabranu saobraćaja od broja 8 do broja 12. Celokupna izmena saobraćaja važiće do 15. aprila.
Gde ići?
 
Izložba kandidata za članove UPIDIV-a za 2024. godinu, "Novih četiri", biće otvorena u 19 časova u Galeriji "Forma".
 
Razgovor o spisateljici Danici Marković i čitanje poezije biće u 19 časova u Omladinskom centru CK13
 
Andaluzijski trio Guadalupe Plata nastupiće od 21 čas u Domu kulture.
 
Predstava "Svet mogućnosti" igraće se od 19.30 časova na sceni "Pera Dobrinović" Srpskog narodnog pozorišta, od 20 časova će se na sceni "Jovan Đorđević" igrati "Prijatelji - parodija o prijateljstvu", a od 20.30 na Kamernoj sceni "Gidionov čvor" Gradskog pozorišta Bečej.
 
Predstava "Debela" igraće se od 19 časova na Maloj sceni Pozorišta mladih.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti