Aprilska sreda u Novom Sadu: Šta vas sve očekuje u novom danu?

Aprilska sreda u Novom Sadu biće nešto prijatnija, ali i dalje veoma topla.
Aprilska sreda u Novom Sadu: Šta vas sve očekuje u novom danu?
Foto: 021.rs
Proleće je počelo, ali se čini da dešavanja ipak neće biti previše. U svakom slučaju, vi ipak pogledajte gde biste mogli da odete tokom dana ili večeri, možda vam nešto zapadne za oko.
 
Kao i uvek, 021 je tu da vas obavesti o svim najvažnijim dešavanjima u gradu i šire. Počnimo sa prognozom...
Vreme
 
Sreda će u Novom Sadu biti i dalje sunčana i veoma topla. Duvaće slab i umeren severozapadni vetar. Najniža temperatura biće 14, a najviša 26 stepeni.
 
Očekivana biometeorološka situacija izazivaće uobičajene tegobe kod većine hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje osobama sa povišenim krvnim pritiskom. Od meteoropatskih reakcija mogući su reumatski bolovi i neraspoloženje.
Trebalo bi da znate i...
 
Delovi Novog Sada, Rakovca i Sremske Kamenice neće imati struje. Bez struje će biti od 11 do 12.30 časova Pap Pavla 20-44, 23-41, Stevana Sremca 2-8, 1-9, Gajeva 16-30, 9-11, 17-29, Valentina Vodnika 2-4, 8, 1-13, Bulevar oslobođenja 73-77, Dnevnik. Za ostale ulice i naselja, pogledajte OVDE.
 
Podsećamo vas na radove: 
 
- Režim saobraćaja izmenjen je na uglu ulica Braće Popović i Branka Bajića zbog izgradnje vrelovoda i vrelovodnih priključaka. Za vreme radova privremeno će biti zauzete saobraćajne trake uz parnu stranu Ulice Branka Bajića u blizini broja 12. Saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila, sa ograničenjem brzine kretanja vozila na 30 km/h. Takođe, ukinuto je nekoliko parking mesta u zoni izvođenja radova. Planirani rok za završetak radova je 22. april. 
 
- Izmenjen je režim saobraćaja u delu Ulice Dragiše Brašovana. Izmena režima saobraćaja se odnosi na pešačku stazu, parking i kolovoz u delu Dragiše Brašovana, od broja 8 do broja 16. Prva faza podrazumeva zabranu saobraćaja od broja 14d (14, 14a, 14b, 14c i 14d) do broja 16, a druga faza zabranu saobraćaja od broja 8 do broja 12. Celokupna izmena saobraćaja važiće do 15. aprila.
Gde ići?
 
Džez kvintet iz Poljske Unleashed Cooperation nastupiće od 21h u Omladinskom centru CK13.
 
Koncert "Zvezdana prašina" dua "Edit" održaće se u 18 časova u Svečanoj sali Matice srpske
 
Predstava Igora Vuka Torbice "Tartif (komično u klasičnom" igraće se od 19.30 časova na sceni "Pera Dobrinović" Srpskog narodnog pozorišta, dok će se od 21 čas na Kamernoj sceni igrati "Gramatika poremećaja".
 
Predstava "Sladoled" igraće se od 20h na Maloj sceni Pozorišta mladih.
 
Stend-ap Jelene Radanović "Humor kao koncept" počeće u 20h u London Pabu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti