Razbijeno staklo na kancelariji Dveri u Novom Sadu: Treći put u tri meseca

Staklo na kancelariji gradskog odbora Dveri u Novom Sadu ponovo je razbijeno u utorak.

To je, kako navode u gradskom odboru, treći takav čin u prethodna tri meseca.

"Postavljamo pitanje nadležnima u Policijskoj upravi Novog Sada da li će konačno stati na put huliganima koji devastiraju kancelariju Dveri u Novom Sadu? Ukoliko to ne učine ni posle trećeg ovakvog vandalskog čina, smatraćemo da iza napada stoji aktuelna vlast SNS, a da te huligane policija u Novom Sadu štiti", kažu u ovom pokretu.

Dodaju i da osuđuju svaku vrstu vandalizma i varvarizma, navodeći da za takvo divljaštvo ne sme uopšte da bude mesta u društvu. 

  • Åge

    10.04.2024 19:29
    Garant im je član
    Staklar sa telepa
  • Kut

    10.04.2024 17:10
    Tko su Dveri?
    Kaj je to?
  • Rade

    10.04.2024 14:16
    Saradnja a ne mržnja
    Ako se politički ne slažete ne znači da ćete onog drugog učutkati tako što ćete primeniti agresiju ili lomiti stakla na kancelariji. Samo pravim valjanim argumentima se može u političkoj borbi pobediti. Na žalost živimo u sistemu koji je u stvari mafijaški a ponavlja evropsku mantru. Nasuprot toj strani u opoziciji imamo ljude koji se zalažu za istu mantru, samo da je ponavljaju drugi ljudi. Ti još nisu postali mafijaši, ali ko zna, kad dođu na vlast sve je moguće. I isto na strani opozicije imamo one ljude koji se zalažu za tradicionalne vrednosti koje su u prošlosti krasile naše društvo. Ne vidim razloga za toliku mržnju jednih prema drugima posebno onima u opoziciji. Minimum poštovanja i saradnje u opoziciji mora biti jer se ova mafijaška vlast može pobediti samo zajedničkom borbom, posebnim ideološkim kolosecima. Pamet u glavu i u zajedničku borbu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti