FOTO: Komšije na Grbavici se udružile i sredile prilaz zgradi, apeluju na vlasnike pasa

Stanari Ulice Miše Dimitrijevića, na Grbavici, okupili su se tokom vikenda kako bi sredili javnu površinu ispred zgrade i prilaz.

Oni su zajedno uklonili i ostatke građevinskog otpada koji se nalazio ispred broja 29.

Ne tako lepu sliku ovog dela grada, ipak, navodi jedna komšinica, predstavlja otpad i izmet ljubimaca koje pojedini Novosađani ostavljaju za sobom. 

"U Miše Dimitrijevića ima puno nesređenih ili polusređenih javnih površina. 'Gradsko zelenilo' uređuje koliko je u njihovoj mogućnosti, ali je veliki problem što se vlasnički psi puštaju na polusređene javne površine da vrše nuždu koju vlasnici ne kupe, pa je zelena površina puna izmeta pasa i neprijatnih mirisa, naročito leti", navodi Jelena Katarić sa Grbavice.
 
 
Komšije apeluju na Novosađane da kupe izmet za svojim ljubimcima.
  • NS

    18.04.2024 21:57
    sađenje
    @ citalac
    Nije tačno to što kažete! Oko moje zgrade postoji velika zelena površina i ima i dosta drveća, mada je nekoliko velikih stabala stradalo od one užasne oluje prošlog leta.
    Pre nekoliko godina jedan je sused doneo sadnice (ili čak samo seme) odnekud s Mediterana. Mada se nije očekivalo da će opstati, izrasla su dva prekrasna drveta s čarobnim cvetovima.
    Naravno da Zelenilo nije reagovalo, a i zašto bi. Zaista preterujete u tome da vam je za sve čega god se setite, a što vam se ne dopada kriva vlast.
  • Bole

    18.04.2024 16:32
    @Besna

    Ne razumem, kako to tačno psi uzurpiraju dečije igralište? Jel se penju na klackalice i kradu deci trotinete?
  • Kamere

    18.04.2024 11:54
    Staviti kamere na zgradu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti