Novi Sad novčano nagradio još 20 vatrogasaca i policajaca

Gradonačelnik Milan Đurić uručio je nagrade Grada Novog Sada policajcima i vatrogascima koji su prilikom obavljanja svojih zadataka iskazali visok stepen profesionalizma i požrtvovanosti.
Novi Sad novčano nagradio još 20 vatrogasaca i policajaca
Foto: Grad Novi Sad

Sa po 40 hiljada dinara nagrađeno je deset pripadnika Uprave za vanredne situacije Novog Sada i deset pripadnika Policijske uprave u Novom Sadu. 

"Kako sam obavešten, u toku prethodne godine na teritoriji Novog Sada desilo se 925 požara i 172 tehničke intervencije na kojima su bili angažovani naši vatrogasci koji su u tim situacijama spasili 39 života koji su bili direktno ugroženi požarima. Pored vatrogasaca, sa nama su i policijski službenici koji su zaslužni za rasvetljavanje više desetina teških krađa, pripadnici interventne jedinice, saobraćajne policije, kao i policijski službenici koji su doprineli realizaciji brojnih projekata namenjenih široj društvenoj zajednici", rekao je Đurić. 
"Svima njima danas upućujemo iskrene čestitke i iskazujemo zahvalnost", poručio je gradonačelnik.
 
U ime nagrađenih, zahvalili su se šefica Odseka za prevenciju i rad policije u zajednici Radmila Vuković i načelnik Uprave za vanredne situacije u Novom Sadu Stojan Milovac.
 
  • Nela

    16.04.2024 08:32
    Grad NS nagradio policajce
    Kad su svi nagrađivali med.rad ike u koloni sa velikim platama i putovanjima policajci nisu u van.sit.dobili ništa rade za male plate brzi prsti pretekli veterane i onda smo ostali bez stanova
    Ova mala pažnja je još jedan pokazatelj koliko je svima stalo do vatrogasci i policajca. Treba da ponovimo 2010 i radimo koliko moramo jedino tako će vlast prepoznati koliko smo bitni razlike i platama i koeficijentima su ogromne a starešine dobile još pola plate policajci ništa.Hvala svim korumpirana sindikalni vođama sa Zlatibora,Kopa,Divčibarama što se brinu za Policajca.
  • Угљеша

    16.04.2024 05:58
    Где су награде за раднике градске Чистоће ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti