VIDEO: Gašić u Sremskoj Kamenici dao krv i pričao sa policajkama koje su spasile život Novosađaninu

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić učestvovao je danas u akciji dobrovoljnog davanja krvi u Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici.
Gašić je poručio da je ponosan na izuzetnu humanost koju su ovim gestom pokazali budući pripadnici MUP-a.
"Doniranje krvi je pravi čin plemenitosti, humanosti i solidarnosti i dobar primer kako možemo učiniti mnogo za druge kojima je pomoć potrebna. Ponosan sam na sve pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova koji svakodnevnim radom brinu o bezbednosti i zaštiti života naših građana, a ova akcija je pokazala da su oni spremni da i na ovaj način pruže pomoć onima čiji su životi ugroženi", poručio je ministar Gašić.
 
Ovom prilikom, Gašić je razgovarao sa rukovodstvom Centra za osnovnu policijsku obuku, kao i sa polaznicama COPO Tamarom Banjac i Aleksandrom Radosavljević koje su, kako je ocenio, pokazale istinski primer humanosti i odgovornosti kada su u martu ove godine u Novom Sadu uspešno reanimirale osobu kojoj je pozlilo na ulici.
 
 
Gašić je poručio polaznicima COPO da je humanost sastavni i obavezni deo policijske profesije, kao i da je njihov današnji primer bio najbolji pokazatelj ove osobine.
 
  • kiki

    16.04.2024 17:45
    komedija
    kursadžije
  • ...

    16.04.2024 16:19
    Nadam se da ovaj put nije pominjao klecanje.
  • Сима Симура

    16.04.2024 15:09
    Ја спасо човеке у Дунаву дављеника са неких 16 година он имао око 30 где је био министар да ме фали и да ми се захваљује

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti