Ana Oreg obišla uzbunjivačicu Natašu Prišić kojoj je izgoreo objekat u Sremskoj Kamenici

Potpredsednica pokreta slobodnih građana (PSG) Ana Oreg posetila je danas uzbunjivačicu iz Elektroprivrede Srbije Natašu Prišić kojoj je izgoreo objekat u Sremskoj Kamenici.
Oreg je tom prilikom upitala da li ova vlast, na čelu sa mandatarom Milošem Vučevićem, radi u interesu kriminala ili štiti svoje građane.
 
"Ako uzmemo u obzir da je predsednik Srpske napredne stranke (SNS) i budući premijer Miloš Vučevic, bio gradonačelnik Novog Sada gde su se malverzacije u EPS koje je obelodanila Nataša Prišić pretežno i dešavale i provereno znamo da je on za to sve znao, pitanje se samo postavlja, da li će on i na budućoj funkciji stati u odbranu partijskih drugara i raznih Grčića umesto da bude premijer svih građana Srbije", pitala je poslanica i potpredsednica PSG Ana Oreg.
Prema rečima Nataše Prišić "požar je podmetnut ne bi li je tako zastrašili i ućutkali".
 
Inače, Prišić je svojevremeno govorila o malverzacijama u EPS-u kao radnica Sektora za unutrašnju kontrolu te kompanije.
Ona je godinama radila u Elektrovojvodini i ispričala je kako su se nepravilnosti dešavale pretežno u Novom Sadu. Prema njenim navodima, kontrola je obelodanila krivična dela i zloupotrebe i podnela je niz krivičnih prijava koje, za sada, nemaju nikakav epilog.
 
Takođe je iznela optužbe na račun rukovodstva EPS-a, posebno funkcionera SNS-a iz Novog Sada.
 
Umesto heroja, vlast ju je dočekala kao kriminalca i ona od tada trpi velike pritiske i svakodnevno dobija nove pretnje po život, dodaje PSG.
 
"Apelujem na sve nadležne organe da rade svoj posao i da stanu u odbranu struke i ne dozvole da se kriminal pita za pravdu. Ova žena trpi torturu pojedinaca već godinama i ne smemo da dozvolimo da postane još jedna žrtva ovog sistema. Najveća odbrana ovakvim hrabrim osobama je upravo javnost i u ovom trenutku jedino je to može zaštititi. Srbija je gladna pravde i, iako je ona spora, ne sme da ostane nedočekana", zaključila je Oreg.
  • Мишел Тужибаба

    16.04.2024 18:30
    Згубидан је увео агенцију за борбу против криминала али испред своје авлије,шта га брига за туђе авлије , а ови раде по пословици да комшији цркне крава и сад чекају краву у кафилерији на пангловању за панол пасту и домаћи сапун и онда како нико ништа не ради ,док једном не смркне другом не сване , лепо пише на кафилерији
  • Sps Ns

    16.04.2024 17:47
    jel to nasata iz SpS 2000-2012
    jel to natasa iz Popoviceve stranke 2013-2020 ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti