Super Dr. Max u Novom Sadu - Više od apoteke: Besplatno savetovanje i analize za lagodniji život

Na super lokacijama apoteka Dr. Max u Novom Sadu očekuje vas širok asortiman proizvoda koji zadovoljava različite potrebe potrošača.
Uz analize i besplatno savetovanje razvili su koncept kojim neguju odnos sa svojim kupcima, trudeći se da opravdaju poverenje i pruže mnogo više uobičajenog iskustva kupovine lekova i proizvoda za negu.
 
U Super Dr. Max-u, zdravlje je na prvom mestu. Nude širok asortiman lekova, medicinskih sredstava i dijetetskih suplemenata, uz stručnu pomoć farmaceuta i edukovanog osoblja.
U ovim apotekama dostupni su i najsavremeniji aparati, na kojima mogu besplatno da se urade analize vitaminsko-mineralnog statusa, stanja kože i kose.
 
Merenja, tumačenje rezultata i svetovanje obavljaju posebno edukovani farmaceuti. Konsultacije možete obaviti u Super Dr. Max apotekama svakog dana bez prethodnog zakazivanja.
Ovo su analize koje vas čekaju:
 
 
Analiza kože lica skenerom - Proverite realno stanje i potrebe kože lica.
 
Analiza vlasišta i korena kose skenerom - Uradite sveobuhvatnu analizu kose i kože glave.
 
Analiza telesnog sastava - Uradite precizno merenje težine tela.
 
Analiza vitaminsko-mineralnog sastava - Proverite vitamine i minerale u organizmu.
 
U Novom Sadu vas čekaju na dve atraktivne lokacije: TC BIG - Sentandrejski put 11 i u Filipa Višnjića 5.
 
Super Dr.Max – Omiljena destinacija za zdravlje i lepotu 
 
Za sve roditelje i one koji će to tek da postanu, Super Dr. Max pruža bogat izbor proizvoda za bebe i decu, uključujući hranu, pelene, proizvode za negu i opremu, apsolutno sve na jednom mestu.
 
Ovaj lanac apoteka nudi i širok beauty asortiman u delu za negu i lepotu, sa proizvodima za negu lica, tela, kose i noktiju, kao i sa popularnim make-up brendovima koji će istaći svačiju lepotu.
 
 
 
Za sve sportiste i rekreativce, u Super Dr. Max-u dostupna je zdrava hrana, sportska ishrana i dodaci ishrani koji podržavaju vaše sportske performanse i oporavak.
 
 
Zato je najbolje da posetite Super Dr. Max i iskoristite besplatno savetovanje tokom radnog vremena, kao i mogućnost analize kože lica, vlasišta i korena kose, telesnog sastava i vitaminsko-mineralnog sastava kroz savremene skenere.
 
I otkrijte zašto je Super Dr. Max vaša nova destinacija za zdravlje i lepotu.
 
Više informacija o njima možete pronaći na sajtu, kao i na društvenim mrežama Instagram i Fejsbuk.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti