SSP podnosi prijave protiv braće iz Kaća povezanih sa SNS-om zbog napada na Vrsajkova

Gradski odbor stranke Slobode i pravde podneće krivične prijave protiv M. Š. i M. Š. iz Kaća zbog napada na Vladimira Vrsajkova.
SSP podnosi prijave protiv braće iz Kaća povezanih sa SNS-om zbog napada na Vrsajkova
Foto: 021.rs
SSP tereti dvojicu muškaraca bliskih Srpskoj naprednoj stranci. 
 
Kako navode, napadači su otkriveni zahvaljujući građanima koji su im dostavili informacije "uprkos strahu i pretnjama".
SSP navodi da su napadači na Vrsajkova rođena braća funkcionerke iz gradske uprave u Novom Sadu iz redova Srpske napredne stranke.
 
Takođe, ističu da su napadači, sudeći prema fotografijama na društvenim mrežama, bliski i drugim članovima vladajuće stranke.
"Sve to govori da je SNS itekako umešan u prebijanje predsednika Gradskog odbora SSP i napad na naše aktiviste", kažu u ovoj opozicionoj stranci.
 
Dodaju i da će krivičnu prijavu predatu prošle nedelje dopuniti imenima braće koja su poznata Kaćanima.
 
"Zahtevamo od nadležnih organa da ih saslušaju u svojstvu okrivljenih. Takođe, zahtevamo da najzad počnu da postupaju u skladu sa ovlašćenjima, kako građani ne bi morali da rade posao policije i tužilaštva", navodi Stranka slobode i pravde.
Podsetimo, Vrsajkova su 6. aprila u Kaću napala dva muškarca oko 25 godina dok je sa koleginicom delio flajere u centru Kaća. Oni su ga obarali i zadali mu više udaraca rukama i nogama.
 
Nekoliko ulica dalje napadnuti su i pokrajinska poslanica Mara Puškaš i njen kolega, koje je presreo muškarac u automobilu. 
  • 333

    21.04.2024 18:31
    Zašto?
    Prema broju komentara izgleda da su braća iz Kaća zaštićena i na internetu. Nisam siguran da to zaslužuju.
  • Joca

    20.04.2024 14:50
    Ko to tamo spava
    Zasto bunt gradjana treba skoro uvek da probudi tuzilastvo i policiju? Ako pocnemo svi da se nasilno ponasamo, necemo biti na dobrom putu.
  • Bacvan

    20.04.2024 13:54
    Tako je
    Stop nasilju,samo hapsi,i zidati zatvore umesto stadiona....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti