Aprilski utorak pred Novosađanima: Gde otići, šta raditi...

Ovaj aprilski utorak pred Novosađanima biće nešto topliji, ali ipak sa hladnim jutrom.
Aprilski utorak pred Novosađanima: Gde otići, šta raditi...
Foto: 021.rs
U gradu će biti pokoje zanimljivo dešavanje, a radova na ulicama skoro da nema (ako se ne računaju oni u Sremskoj Kamenici).
 
Kao i uvek, 021 je tu da vas informiše o svim najvažnijim dešavanjima. Pa, počnimo sa prognozom...
Vreme
 
Utorak će u Novom Sadu biti topliji, ali je moguća kiša. Vetar će biti umeren i jak, na jugu Banata i u Podunavlju povremeno i olujni, južni i jugoistočni. Najniža temperatura biće 5, a najviša 18 stepeni.
 
Biometeorološke prilike će biti i dalјe relativno povolјne. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima. Glavobolјa i poremećaj sna se mogu javiti kao meteoropatske reakcije.
Trebalo bi da znate i...
 
Do 26. aprila privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija 68, 69, 71, 72, 73, 74, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 84 i 86 u Sremskoj Kamenici. Zbog rekonstrukcije kolovoza na Trgu Zmaj Jove u Sremskoj Kamenici autobuski saobraćaj na navedenim linijama odvijaće se izmenjeno, a opširnije pogledajte OVDE.
 
Režim saobraćaja na deonici petlja Kovilj - petlja Novi Sad Sever biće izmenjen zbog radova. Opširnije pročitajte OVDE.
 
Delovi Novog Sada i Begeča neće imati struje. Od 8.30 do 10 časova će bez struje biti Kraljevića Marka 28B, 32, 32A, 32B, Zmaj Ognjena Vuka 18, 20, 24, Lamela 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, a za ostale ulice i naselja pogledajte OVDE.
 
Gde ići?
 
Naučno-popularno predavanje u ciklusu "ScienceTalk" održaće se u 19 časova u amfiteatru Prirodno-matematičkog fakulteta. Tema je "Forenzička obrada mesta događaja", a predavač je prof. dr Slobodan Gadžurić, sa Departmana za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine.
 
Svečano otvaranje zgrade SKCNS u kampusu Univerziteta u Novom Sadu uz koncert gudačkog kvarteta Tajj počeće u 19 časova.
 
Duo Sanja Lukovac i Kristijan Boroš nastupiće od 20 časova u Kulturnoj stanici Svilara.
 
Baletska predstava "Vragolanka" igraće se od 19 časova na sceni "Jovan Đorđević" Srpskog narodnog pozorišta, a od 19.30 će se igrati predstava "Ko je ubio Dženis Džoplin" na sceni "Pera Dobrinović".
Predstava "Kad te Bog ritne u stomak" Andraša Urbana igraće se od 19 časova na Velikoj sceni Novosadskog pozorišta.
 
Predavanje "Oko za oko, zub za zub: koliko je agresija nasledna?" održaće se od 18 časova u Kulturnoj stanici Svilara.
 
Razgovor "Zašto kažeš ljubav?" održaće se u knjižari Zenit od 18 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti