Otvoren ekskluzivni Miele Experience Centar u Novom Sadu: Uverite se u kvalitet uređaja

Vodeći nemački proizvođač premium aparata za domaćinstvo, Miele, otvorio je novi Experience Centar u Novom Sadu.
Objekat koji se nalazi u Ulici Žarka Zrenjanina broj 14 za cilj ima da na svojevrstan način oživi Miele proizvode i pruži kupcima priliku da interaktivno isprobaju aparate i upoznaju se sa najnovijim tehnologijama. 
 
Bilo da tražite zamenu za veš mašinu ili razmišljate o kompletnom opremanju kuhinje iz vaših snova, novootvoreni Miele Experience Centar vam pruža priliku da se odlučite za proizvode koji u potpunosti odgovaraju vašem životnom stilu i potrebama.
Zahvaljujući pažljivo osmišljenom prostoru, dizajnerskim inovacijama i širokom spektru dostupnih Miele uređaja, novootvoreni Experience Centar kupcima pruža priliku da se na pravi način upoznaju sa proizvodima koje Miele nudi. 
 

Foto: Miele
 
U okviru salona izloženi su kuhinjski aparati, mašine za sudove, aparati za kafu, negu veša i aparati za održavanje podova, koje svi zainteresovani mogu isprobati i na licu mesta se uveriti u tradiciju i kvalitet koji nemački proizvođač garantuje već više od jednog stoleća. 
Jedna od ključnih karakteristika svih Miele uređaja je to da su testirani da traju do 20 godina, što na najbolji način pokazuje beskompromisnu posvećenost kvalitetu.
 
Miele saloni namenjeni su svim ljubiteljima kulinarstva, dizajna i inovacija, kao mesto gde se spajaju estetika i funkcionalnost. Pružaju inspiraciju i praktičnost onima koji cene lepotu i kvalitet, a bez obzira da li ste strastveni kulinarski entuzijasta ili jednostavno volite da uživate u kvalitetnim uređajima, Miele Experience Centar donose iskustvo koje će vas zaintrigirati elegancijom i funkcionalnošću. 
 

Foto: Miele
 
Prepoznat kao brend koji kupcima donosi kvalitet i sigurnost, uvođenjem ovakvog jedinstvenog koncepta prodaje i pružanjem jedinstvenog korisničkog iskustva i kupcima u Novom Sadu, Miele je još jednom potvrdio svoju premium poziciju na našem tržištu. 
 
 
 Foto: Miele
 
Osim novootvorenog Experience centra u Novom Sadu, kompanija u Srbiji ima još tri Experience Centra koji se nalaze u Beogradu. 
O kompaniji Miele: 
 
Miele je vodeći svetski proizvođač premium kućnih aparata uključujući aparate za kuvanje, pečenje, parno kuvanje, proizvode za hlađenje, aparate za kafu, mašine za pranje sudova, veš mašine, aparate za sušenje veša, kao i proizvode za čišćenje podova. 
 

Foto: Miele
 
Portfolio proizvoda takođe obuhvata mašine za pranje sudova, veš mašine i mašine za sušenje veša za komercijalnu upotrebu, kao i mašine za pranje i sterilizaciju za medicinske i laboratorijske aplikacije. Osnovana 1899. godine, kompanija ima osam proizvodnih pogona u Nemačkoj, po jedan u Austriji, Češkoj Republici, Kini, Rumuniji i Poljskoj, kao i dva proizvodna pogona koji pripadaju njenom italijanskom medicinskom tehnološkom podružnicom Steelco. 
 
Prodaja u poslovnoj godini 2022. iznosila je oko 5,43 milijarde evra. Miele je prisutan sa svojim sopstvenim prodajnim podružnicama i putem uvoznika u gotovo 100 zemalja/regiona. Širom sveta, porodično vođeno preduzeće, sada u četvrtoj generaciji, zapošljava radnu snagu od oko 23.000 ljudi, od kojih oko 11.800 radi u Nemačkoj. Kompanija ima sedište u Güterslohu u Vestfaliji.
 
Više informacija pogledajte na njihovom sajtu na OVOM LINKU.

Teme

Miele

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti