Novosađani, predložite kandidate za Oktobarsku nagradu

Gradska komisija za dodelu priznanja poziva građane da podnesu inicijative za dodelu Oktobarske nagrade za 2024. godinu.
Novosađani, predložite kandidate za Oktobarsku nagradu
Foto: 021.rs
Rok za dostavljanje predloga kandidata za Oktobarsku nagradu je 15. septembar.
Inicijative sa obrazloženjem podnose se komisiji, na adresu Skupštine grada, Žarka Zrenjanina 2.
Oktobarska nagrada dodeljuje se povodom obeležavanja 23. oktobra - Dana oslobođenja Novog Sada, kao društveno priznanje za izuzetne rezultate u radu, dela i najviša dostignuća i ostvarenja, postignuta u toku jedne ili više godina, u oblasti privrede, društvenih i drugih delatnosti.
 
Oktobarska nagrada Novog Sada se dodeljuje građaninu ili grupi građana za zajedničko delo ili ostvarenja, koji rade ili su radili na teritoriji Grada Novog Sada, kao i preduzećima, ustanovama i drugim organizacijama čije je sedište na teritoriji Grada.
  • 666

    24.04.2024 10:36
    komentar
    WEB sajajt DOTKOM Zoran Popnovakov

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti