Manojlović: Opozicija će biti vlast u Novom Sadu nakon izbora

Pokret "Kreni-promeni" izlazi i na lokalne izbore u Novom Sadu, najavio je direktor kampanja tog pokreta Savo Manojlović.
Manojlović je danas rekao da i u Novom Sadu kreću samostalno na lokalne izbore.
 
Na pitanje N1 da li time deli birače opozicije u Novom Sadu, Manojlović je odgovorio da su radili analize za sve gradove i opštine, koje pokazuju da najbolji efekat i najveću izlaznost mogu da postignu ukoliko njihov pokret izađe samostalno na izbore.
"Mi moramo da pođemo od nekih elementarnih stvari, a to je naš izborni sistem. Kod izbornog sistema bitno je da sve izborne liste koje izađu budu ujedinjenje na kraju. Što znači da ono što je najbitnije pitanje jeste: da li će sve izborne liste nakon ovoga imati dovoljnu većinu da Novom Sadu donesu promenu", izjavio je za N1 Savo Manojlović.
Na pitanje da li to znači da će nakon lokalnih izbora u Novom Sadu sarađivati sa opozicijom, direktor kampanje Kreni-promeni je odgovorio potvrdno.
 
"Apsolutno, samo što ja mislim da nakon izbora u Novom Sadu to neće biti više opozicione stranke, nego da će sve te stranke zajedno činiti vlast", dodao je on.
 
On je prethodno, gostujući na TV Nova, rekao da "Kreni-promeni" ulazi u trku za Novi Sad.
 
"Nema srećnog Beograda bez srećnog Novog Sada. Odnekud mora da se počne. Ja mislim da obavezuje da Beograd bude, ne mogu da kažem prvi oslobođen, jer verujem da će biti više oslobođenih gradova u isto vreme, ali hajde da se takmičimo koji će grad napraviti bolji opozicioni rezultat", izjavio je Manojlović.
 
Pokret "Kreni-Promeni" izlazi samostalno na beogradske izbore, saopštio je juče Manojlović, koji će biti kandidat za gradonačelnika.
  • pepa

    29.04.2024 13:14
    @Lala
    Zove swe Savao. Inače, Oskarov čova.
  • Бодо

    26.04.2024 10:36
    Неће прећи цензус.
  • Djuro

    26.04.2024 09:10
    Manojle Savo za te će glasati Mićo Đuro i Jovo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.