Kreni-Promeni: Danilo Babić kandidat za gradonačelnika Novog Sada

Pokret Kreni-Promeni saopštio je danas da će njihov kandidat za gradonačelnika Novog Sada na predstojećim izborima 2. juna biti advokat Danilo Babić.
Kreni-Promeni: Danilo Babić kandidat za gradonačelnika Novog Sada
Foto: 021.rs
Babić je na konferenciji za novinare kazao da su se odlučili da na izbore u Novom Sadu nastupe samostalno, jer su sve njihove analize pokazale da najveći doprinos u "rušenju aktuelnog režima" mogu dati samostalnim izlaskom na izbore.
Direktor kampanja tog pokreta i kandidat za gradonačelnika Beograda Savo Manojlović rekao je da nema srećnog Beograda bez srećnog Novog Sada, i najavio da će Kreni-Promeni sarađivati sa svim opozicionim strankama.
Pokret "Kreni-Promeni" izlazi samostalno na beogradske izbore, saopštio je juče Manojlović, koji će biti kandidat za gradonačelnika.
 
Ko je Danilo Babić?
 
Danilo Babić rođen je 1991. u Sremskoj Mitrovici.
 
Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Novom Sadu (2010-2014) s prosečnom ocenom 9,51. Završio master studije na istom fakultetu. Dobitnik Stipendije za mlade talente, stipendije za darovite studente Univerziteta u Novom Sadu.
 
Položio je pravosudni ispit, radio šest i po godina kao sudijski saradnik u Apelacionom sudu u Novom Sadu. Kao aktivni advokat upisan je u imenik Advokatske komore Vojvodine. Govori engleski jezik. Oženjen je i otac dvoje dece.
  • Sremac

    27.04.2024 02:20
    I onda kažu Sremci vaki naki, prgavi i zaguljeni, vid vas.
  • Jedan od osnivača

    26.04.2024 13:54
    Samo Steva
    Samo Stevan iz Novog Sada zaslužuje poziciju mandatara ...ostali nemaju veze sa Kreni Promeni u Novom Sadu. Kad je trebalo osnovati Kreni Promeni u Novom Sadu nigde nikog od ovih ,budućih kadrova...Samo Stevan....najjači igrač u osnivanju Kreni Promeni u NS....kad se budu delile pozicije,verujem da će dobiti mesto domara u nekoj školi...osnovnoj...a ovi što im karijera i recenzije u KP kreću od danas su budući direktori....Osim Steve nema nikog vrednog pišljiva boba u KP u Novom Sadu....
  • salto

    26.04.2024 09:09
    da li se ime KRENI PROMENI odnosi i na promenu politickih opcija njenih clanova: ides tako (krenes), pa se svicujes sa jednih na druge, u zavisnosti od situacije?

    pravo pitanje je:

    DA LI JE DANILO BABIC BIO U TRECOJ SRBIJI?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti