MUP demantuje snimak sa društvenih mreža: Državljani BiH se ne prijavljuju na adrese u Novom Sadu

MUP ističe da su netačni navodi u vezi sa snimkom koji se pojavio na društvenim mrežama, a u kojem se navodno vide državljani Bosne i Hercegovine koji se prijavljuju na adrese u Novom Sadu.
MUP demantuje snimak sa društvenih mreža: Državljani BiH se ne prijavljuju na adrese u Novom Sadu
Foto: 021.rs (ilustracija)

MUP kaže da je u pitanju laž i zloupotreba.

"U pitanju je još jedan primer grube zloupotrebe, ovog puta, kadrova koji prikazuju građane koji, posle radnog vremena, koriste mogućnost da u Policijskoj upravi Novi Sad zakažu termin za izradu ličnih dokumenata za naredni dan", navode u policiji.
Ovakav način zakazivanja termina funkcioniše poslednjih godina i građani Novog Sada su upoznati da mogu i na ovaj način da zakažu termin za izradu ličnih dokumenata, kao i preko internet portala, podsećaju.
Uputili su, kako kažu, još jednom apel da se ne šire neistine i dezinformacije i na ovaj način nanosi šteta policijskoj službi i njenim pripadnicima.

Komentari 47

  • Po iskustvu

    29.04.2024 23:01
    Da, oni su vec prijavljeni
  • Mira

    26.04.2024 12:55
    Evo meni u maju istice licna karta ako ne izvadim novu placam kaznu,sta cemo sad .cudo jedno ovo ce primetiti samo muvatori meni bi bilo normalno da ljudi idu u sup prijavljuju kradu tablice vozacke licna dokumenta a vama sve sumnjivo.stavite prst na celo ne pobeduje onaj ko samo vidi zaveru vec onaj ko ima program da animira onih 35 posto sto ne izlaze na izbore.ubedite ih da izadu ovako sigurno necete.i jos nesto manite se tih vasih velikih obozavalaca oni ni sebe ne vole.
  • SNS

    26.04.2024 10:54
    BOT
    Ma to sasvim slučajno što mnogima daš u martu i aprilu ustiču lične karte. Evo primera : ja se preselio u Beograd a zema iz RS se doselio na moju adresu. Čista slučajnost. I nemojte da izmišljate!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.