Autobus udario stariju ženu, dvoje povređeno na parkingu BIG-a, pregledana i beba

Pet osoba je povređeno u sudarima u četvrtak popodne.
Autobus udario stariju ženu, dvoje povređeno na parkingu BIG-a, pregledana i beba
Foto: 021.rs
Portparol Hitne pomoći Zoran Krulj kaže da su njihove ekipe imale tri intervencije zbog saobraćajnih nezgoda.
Prvi sudar je bio u 18.17 časova na parkingu BIG-a.
 
U ovom sudaru dva vozila su sudarila, povređeni su muškarac star 41 godinu i žena stara 34 godine, koji su nakon zbrinjavanja na licu mesta dobili uput za Urgentni centar u slučaju potrebe.
 
Hitna je pregledala i bebu staru osam meseci koja je potom prevezena u Dečiju bolnicu na dodatne preglede u skladu sa pravilima.
Hitna je potom intervenisala u 18.40 časova zbog sudara svih vozila na uglu Ulice Mileve Simića i Klisanskog puta.
 
U ovoj nezgodi su povređeni muškarac i žena stari 23 godine. Oni su prebačeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.
 
Treća nezgoda se desila u 18.51 časova kod Jovana Dučića 1a kada je autobus udario ženu staru 72 godine.
 
Ona je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezena u Urgentni centar.

Teme

udes
  • Vlada

    26.04.2024 13:56
    Parking BIG-a, rak rana NS saobracaja. Nedavno, krecuci se delom sa prvenstvom prolaza (od St. Puta ka zgradi BIG-a), "proleteše" dve balavice sa nekakvom korsom, od desne ka levoj strani parkinga ka bioskopu. Sreca pa sam na vreme stao inace bi bilo svasta. Krenem da se parkiram, stanem pored njih i najdobronamernije im kazem da malo pripaze i povedu racuna jer smo mogli ozbiljno da se sudarimo (obzirom da im znak P stoji na sofersajbni), kad su krenule da urlaju na mene a narod poceo da se okrece, nisam znao sta me je snaslo. Decurlija od 18-19 godina, tri puta mladja od mene, da pomisle ljudi svasta. Kukala im majka koja ih je tako vaspitala a i kuca gde ce se sutra udati. Ostao sam bez reci, ko sve danas ima vozacku dozvolu.
  • Bobi

    26.04.2024 10:49
    Autobus je udario ženu na Jovana Dučića na samo 30 metara od pešačkog prelaza. Po položaju vozila se videlo da je bežao koliko je mogao, ali verovatno nije bilo dovoljno.

    Zaista je sramota da bilo ko, a kamo li oni od kojih treba najviše da naučimo, rade takve gluposti u saobraćaju. Koliko jednog penzionera vremenski košta da produži svoj hod za ~50 metara do negde? A koliko svojim nemarnim ponašanjem može sebe da povredi ili da psihički naškodi onom ko ga udari?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti