Ko je sve u koaliciji sa naprednjacima u Novom Sadu?

Srpska napredna stranka potpisala je danas koalicioni sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore u Novom Sadu, 2. juna.
Pored Srpske napredne stranke, u toj koaliciji je još sedam partija.
Sa naprednjacima na izbore u Novom Sadu izlaze Socijalistička partija Srbije, Socijaldemokratska partija Srbije, Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera, Zdrava Srbija, Srpska radikalna stranka, Pokret socijalista i Zavetnici.
 

Kako je saopšteno, biće sastavljena zajednička lista za odbornike u Skupštini grada.

  • Toma diploma

    28.04.2024 12:57
    Zar ćete dopustiti da dođu na vlast Šešeljevi četnici?
  • brus

    28.04.2024 10:21
    vilis
    SNS, SPS, SRS. Ujedinjeno zlo ponovo jaše.
  • rale

    28.04.2024 06:31
    Sve su pare stavljene na sto, zadnji šut za dolazak na vlast do 2027. godine, do kada će se oprati milijarde EUR za Expo i ostalo. Nakon izbora očekivati još jače stezanje vlasti, kreiranje vojne i političke krize sa Kosovom i Rep. Srpskom, prebacivanje države na Miloševićev režim i zabranu izbora do daljneg.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti