Vučević najavio pozitivnu kampanju u Novom Sadu: Nećemo u vremena kad je neko ukrao ceo bulevar

Prikupljanje potpisa za listu "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra" počelo je u 16 sati u Master hali Novosadskog sajma.
Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Miloš Vučević najavio je da će voditi pozitivnu kampanju, nakon čega je nastavio da vređa opoziciju i da ponavljanjem neistina targetira novinara Dinka Gruhonjića.
"Ja sam siguran da većina Novosađana ne želi da se vrati u prošlost, ne želimo da budemo u vremenima kada je neko ukrao ceo bulevar, da ne budemo u vremenima kad je neko glasao iz Soluna, a ni u vreme onih koji bi da nam zaplene crkve i otvore kafane ili koji hvale ustaše", rekao je Vučević.
Dodao je da je ponosan što su odabrali dr Vesnu Turkulov za nosioca liste i upitao da li "oni koji kradu bulevare treba da uglednoj lekarki budu alternativa".
 
"Prva na listi je naša najbolja prof. dr Vesna Turkulov, koja je spasila mnogo života tokom pandemije kovida. Na našoj listi su najbolji ljudi koji će se znanjem, srcem i svom snagom boriti za još bolji Novi Sad", napisao je na Instagramu funkcioner SNS Milan Đurić.
 
  • Nemanja

    28.04.2024 15:59
    Koliko se ja sećam, ova ekipa je u budžetu za 2012. godinu zatekla kompletna sredstva potrebna za izgradnju garaže ispod Riblje pijace, sve zajedno s planovima za izgradnju. Onda su ta sredstva spiskali, pa su sredili trg bez garaže, pa su se jedno godinu-dve inadžijski natezali s pokrajinom i okolnim komšilukom oko potpuno sulude ideje izgradnje nadzemne garaže pored Muzeja Vojvodine. Na kraju su podigli garažu na daleko inferiornijim lokacijama u ulici Modene i kod Banovine gde su građevinski radovi izazvali neprocenjivu štetu na zaštićenim objektima, a sad se 12 godina kasnije foliraju s idejom garaže ispod Riblje pijace kao da je to neko značajno dostignuće koje su sami osmislili. Ali to nije važno, važno je što im neko sirotim ne da da podignu crkvu nekom pod prozorom da bi prebili dilove sa SPC...
  • pk

    28.04.2024 08:38
    Eon
    28.04.2024 • 07:22
    Još jedan
    vučević kopira vođino antipatično ponašanje. Dobar je učenik.

    A onda dođe kopija kopije (sadašnji gradonačelnik koji kopira svog prethodnika) i to onda zvuči tek bez smisla.

    Geometrijskom progresijom se samozakopavaju u tim izjavama.
  • Veljaš

    28.04.2024 08:05
    Ala su ih utorili,fale im samo one žute oznake na ušima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti