Nestorovićev pokret u Novom Sadu ipak samostalno na izbore

Pokret "Mi - snaga naroda" Branimira Nestorovića će na izborima u Novom Sadu 2. juna ipak nastupiti samostalno, saznaje 021.rs.
Prema nezvaničnim informacijama, mada je već bio postignut dogovor da se nastupi zajedno sa koalicijom NADA koju čine Pokret za obnovu Kraljevine Srbije i Nova Demokratska stranka Srbije, tokom protekle večeri i konsultacija sa članstvom je odlučeno da se ide samostalno.
 
Kako je 021.rs preneo, sporazum nije potpisan, jer "Mi - snaga naroda" očekuje da će bolji rezultat ostvariti samostalno i da bi koalicija sa POKS-om i Novim DSS-om, koji su u protekloj deceniji više godina bili na vlasti sa SNS, smanjila rezultat.
Grupa građana će na izborima 2. juna nastupiti kao "Mi - snaga naroda - Novi Sad - Branimir Nestorović" sa kandidatom za gradonačelnika Milovanom Bajagićom.
 
Podsetimo da su stranke desnice u petak prekinule razgovore sa grupom stranaka koju čini nekadašnja Koalicija "Srbija protiv nasilja" i Pokret "Bravo" jer su odlučili da idu zajedno, međutim već u subotu su se i oni podelili na tri dela.
Kako je tada saopštila Narodna stranka, zbog razbijanja jedinstva, oni će na izbore ići sa Dverima, Dosta je bilo će ići samostalno, a treća kolona će biti POKS, NDSS i "Mi - snaga naroda", što, kako se sada vidi, ipak neće biti slučaj.
  • Цеца

    28.04.2024 22:02
    Некада си морао имати регистровану странку сад могу и покрети ,активи жена,удружења....
  • Super

    28.04.2024 15:52
    Da se prebrojimo
    Super je ovo. Taman da vidimo koliko naših sugrađana je zavedeno pričom sa veselih televizija.
  • Citalac

    28.04.2024 14:39
    Za komentatora koji tvrdi da ce glasati za vudu doktora samo da obori vucica.
    Da li ste vi pri svesti? Pa kako ne vidite da je to uigrana ekipa. Sta se pecate na ljude koji daju podrsku vucicu time sto ucestvuju na namestenim izborima? I dss i nestorovic daju legitimitet vucicu. Pogledajte rezultate bilo koje opozicije? Po rezultatima se vidi njihov cilj i namera.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti