Štrand se priprema za početak 113. kupališne sezone

Radnici i mehanizacija na Štrandu rade na čišćenju peska i pripremi plaže za početak 113. kupališne sezone, saopštilo je Gradsko zelenilo.
Štrand se priprema za početak 113. kupališne sezone
Foto: 021.rs (arhiva)
Uklonjene su vetrozaštitne ograde sa plaže, dok se bagerom ravnao peščani deo na čitavoj dužini od 600 metara. 
 
Mašina za prečišćavanje peska od nečistoća je prečistila svih 600 metara dužine, a iz priobalnog dela su radnici ručno vadili grane i otpad koji je Dunav naneo.
Takođe, u gornjem peščanom delu plaže ručno je urađeno fino grabljanje i uklanjanje nečistoća.
Bove kojima se u vodi obeležava bezbedna zona kupanja se čiste i pripremaju za postavljanje, spasilačke kule su pripremljene i postavljene na svoje pozicije. 
 
Do polovine maja ulaz na plažu biće slobodan, a naplata počinje od utorka, 14. maja.
  • Ruža

    02.05.2024 21:34
    Prvog maja sam bila na štrandu. Prošetala celom plažom i uopšte se ne vidi da je nesto čišćeno. Na žalost po celoj plaži je sve više kamenja, a nikome ne pada na pamet da se naspe nov pesak. Nekada najlepša plaža, sada samo u sećanjima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti