Ulaz na Štrand besplatan do 14. maja, od sutra prodaja sezonskih ulaznica

JKP "Gradsko zelenilo" podseća da je kupališna sezona na Štrandu počela 1. maja i da je ulaz na plažu slobodan do 14. maja.
Ulaz na Štrand besplatan do 14. maja, od sutra prodaja sezonskih ulaznica
Foto: 021.rs
Iz ovog preduzeća navode da prodaja sezonskih ulaznica kreće u utorak, 7. maja na glavnoj blagajni Štranda. 
Cene ulaznica se nisu menjale od 2010. godine, pa je tako za dnevnu ulaznicu potrebno je izdvojiti 50 dinara, 1.345 dinara za sezonsku ulaznicu bez popusta i 1.150 dinara za sezonsku ulaznicu sa popustom za đake, studente i penzionere. 
 
Zakupci velikih kabina imaju pravo na četiri ulaznice, a zakupci malih kabina na dve ulaznice po ceni od 300 dinara. Dokumentacija koju je potrebno priložiti je potvrda o plaćenom zakupu kabine za tekuću godinu.
 
Radno vreme blagajne Štranda do 14. maja je od 8 do 16 časova, nakon toga od 8 do 19 časova. 
 
Zelenilo podseća da se kao i prethodnih godina akcija "Humanitarni ponedeljak" se nastavlja i ove godine, u okviru ove akcije ulaz na plažu ponedeljkom se neće naplaćivati, a posetioci plaže će u zamenu za kartu moći da prilože pomoć u skladu sa svojim mogućnostima.
 
Svi sugrađani koji imaju potrebu za pomoć u lečenju teških i retkih bolesti svoje zahteve mogu predati na glavnoj blagajni Štranda. 
  • Vladan

    07.05.2024 13:17
    @Tanda

    Ovo je totalna neistina, postoji 20-tak plaža samo sa ove strane Jadrana na koje se naplaćuje ulaz. To je smešno mali procenat plaža i obično postoji dobar razlog za to, pa se malo ko buni. Ovde se za naplatu ulaska na Štrand uglavnom bune isti ljudi koji dižu dreku oko zakupa kabina, stigli prekjuče u Novi Sad a danas su već eksperti kako treba da uredimo grad u obalu Dunava.
  • Le

    06.05.2024 19:21
    12 godina propadanja svega u Novom Sadu, pa i Štranda.
  • Pera

    06.05.2024 18:51
    Danas je bilo strasno. Nekoliko desetina pasa trci na sve strane. Nije bilo lutalica. Od kada su psi dozvoljeni na Strandu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti