Proglašena lista "Sasvim druga priča - Grad građanima"

Lista grupe građana "Sasvim druga priča - Grad građanima" proglašena je danas i to je za sada peta po redu lista za izbore u Novom Sadu.
Proglašena lista "Sasvim druga priča - Grad građanima"
Foto: 021.rs
Gradska izborna komisija je na 85. sednici proglasila Izbornu listu "Sasvim druga priča - Grad građanima", koju je podnela istoimena Grupa građana za izbor odbornika Skupštine Grada Novog Sada.
Na 85. sednici usvojen je zapisnik sa 84. sednice Gradske izborne komisije.
Prethodno su u u Novom Sadu proglašene četiri izborne liste: "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra", potom "Vajdasági Magyar Szövetség - Dr. Pásztor Bálint - Savez vojvođanskih Mađara - dr Balint Pastor", zatim "Ruska stranka - Srbi i Rusi braća zauvek!", kao i lista "Istina - Adaviera - Ivana Vujasin".
  • Ljuba

    07.05.2024 09:14
    Ne bi bilo realno da je drugačije! Sad gazite ljudi breee! Ako Bog da da prođete 02.06. imaćemo sa čim da se dičimo, samo nastavite dosadašnje akcije. Detelinara je uz vas
  • LimanacXYZ

    07.05.2024 00:40
    bravo
    iskreno drago mi je zbog njih, fini neki ljudi, ako nastave tako da rade tako nešto će i postići majku mu
  • Sećaš li se

    07.05.2024 00:02
    Dolli Bel
    Svaka čast na akcijama koje sprovodite. Bili smo danas u Dunavskom parku sa decom. Niko se osim vas nije setio najmladjih, koji su uživali u prelepom danu i dečijoj predstavi. Najozbiljniji ste kritičari vlasti. Ne štedite ih ni malo. I svaka čast na hrabrosti i istrajnosti. Istinski novosadjani imaju za koga da glasaju. Muka mi je od naprednjaka a opozicija je loša alternativa. Svi su već vidjeni. Od moje porodice, prijatelja i rodbine dobijate šansu. Nemojte se menjati. Grad mladima u ruke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti