Prva postpraznična sreda pred Novosađanima: Pravi dan za uživanje u pozorištu

Praznici su prošli, a ova sreda u Novom Sadu biće topla i (pomalo) nestabilna.
Prva postpraznična sreda pred Novosađanima: Pravi dan za uživanje u pozorištu
Foto: 021.rs
Ovaj novi mesec doneo nam je i nove radove, te obratite pažnju na to koje su ulice zatvorene.
 
Biće poneko zanimljivo dešavanje u gradu, pa preporučujemo da proverite da li vam je nešto interesantno. Kao i uvek, 021 je tu za vas i priprema vas za naredni dan, pa počinjemo sa prognozom...
Vreme
 
Sreda će u Novom Sadu biti promenljivo oblačna i nestabilna, uz moguće pljuskove sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Jutarnja temperatura 13, a najviša dnevna 22 stepena.
 
Biometeorološka situacija će izazvati uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih. Oprez se savetuje srčanim i bolesnicima sa respiratornim infekcijama. Reumatski bolovi i depresija su mogući kao meteoropatske reakcije.
Trebalo bi da znate i...
 
Delovi Novog Sada i Sremske Kamenice neće imati struje. Od 8.30 do 10 časova bez struje će biti Kraljevića Marka 20, 22, 34, 34/1, 36, Bulevar kralja Petra Prvog 8-10, a za ostale ulice i naselja pogledajte OVDE.
 
Obratite pažnju na radove:
 
- Radovi će se izvoditi na Trgu 1. maja i u delu Marodićeve ulice, od Ulice sestara Ninković do Trga 1. maja. Biće zabranjen saobraćaj na Trgu 1. maja i u Marodićevoj ulici, od Ulice Novosadskog sajma do Ulice sestara Ninković. Rok za završetak posla je 28. jun. 
 
- Režim saobraćaja će biti izmenjen i zbog radova u Pančevačkoj, od Ulice Nikole Mirkova do Oblačića Rada i u Ulici Dimitrija Milovanova, od raskrsnice sa Ulicom Pančevačkom do objekta broj 2 u Ulici Dimitrija Milovanova. Saobraćaj će biti zabranjen u delu Ulice Pančevačke, od Ulice Nikole Mirkova do Ulice Oblačića Rada i u delu Ulice Dimitrija Milovanova, od broja 2 do Ulice Pančevačke. 
 
Zabranjuje se saobraćaj u Ulici Oblačića Rada u zoni raskrsnice sa Ulicom Pančevačkom. Ulica Dimitrija Milovanova iz smera Ulice Nikole Mirkova, Ulica Boška Vrebelova iz pravca Nikole Mirkova i Ulica Oblačića Rada iz smera Rumenačkog puta postaju "slepe".   
 
Planirani rok za završetak ovih radova je 7. avgust. 
Gde ići?
 
Predstava "Ko je ubio Dženis Džoplin" igraće se od 19.30 časova na sceni "Pera Dobrinović" Srpskog narodnog pozorišta, dok će se od 21 čas na Kamernoj sceni igrati "Lutka sa kreveta broj 21".
 
Predstava za decu "Dnevnik Ane Frank" igraće se od 19 časova na Velikoj sceni Pozorišta mladih, a preporučen uzrast dece koja bi ovu predstavu trebalo da gledaju jeste 11+.
 
Zajednička veganska večera u CK13 tradicionalno počinje u 19 časova.
 
Tribina "Who's Afraid of the Big Bad Test: Ispitna anksioznost i kako je prevazići?" počeće u 19 časova u Omladinskom centru OPENS.
 
Predavanje "Šta kad mama i tata različito razmišljaju o vaspitanju" održaće se od 18 časova u Novosadskom dečijem kulturnom centru (Radnička 20).
 
U okviru ciklusa filmova "Slobodna zona", od 20 časova će biti projekcija filma "Zlo ne postoji" u KC "Mladost" u Futogu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.