Maja Gojković zvanično preuzela dužnost od Igora Mirovića, rekla i šta će joj biti prioriteti

Novoizabrana predsednica Pokrajinske vlade Maja Gojković preuzela je danas dužnost od dosadašnjeg predsednika Igora Mirovića.
Gojković je po imenovanju rekla da će u predstojećem četvorogodišnjem mandatu Pokrajinska vlada nastaviti kontinuitet razvojnih projekata, a da su u planu i nova kapitalna ulaganja. 
Kako je rekla, akcenat će biti i na jačanju saobraćajne i komunalne infrastrukture, zaštiti životne sredine, obrazovanju i kulturi, socijalnoj zaštiti i unapređenju položaja osetljivih grupa.
Primopredaja dužnosti obavljena je u zgradi Pokrajinske vlade, gde su danas dužnost preuzeli i novi članovi Vlade i održana je prva sednica u novom sazivu.
 
Ko su novi članovi Pokrajinske vlade, možete videti u našem tekstu OVDE.
  • Đape

    09.05.2024 18:28
    Zona sumraka
    Kod nas nije važno kako radiš, nego kome pripada. Zato partijski kadrovi su seke za sve, bez obzira na (ne)znanje. Kako u Vladi Srbije, pa što da ne i SAP Vojvodine. Katastrofa.
  • Prva Srbija

    09.05.2024 13:02
    Kakva idila na slici, još samo Šešelj nedostaje za kompletan ugođaj.
  • Mare

    09.05.2024 12:16
    Hahahaha pa ovo je tragikomedija...srpskog naroda sta mu rade...Uzas....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.