Neispravne i uvećane ponude za radove na Avijatičarskom naselju

Na tender za radove na vrelovodu na Avijatičarskom naselju stigle su tri neispravne ponude.
Neispravne i uvećane ponude za radove na Avijatičarskom naselju
Foto: 021.rs
U pitanju je rekonstrukcija vrelovoda u Pančevačkoj ulici, u delu od Nikole Mirkova do Avijatičarske, koji bi trebalo da traje 150 dana i procenjeni su na više od 158,6 miliona dinara. 
Kako se vidi iz tenderske dokumentacije, sve tri zainteresovane firme dale su ponude koje značajno prevazilaze procenjenu vrednost posla. Osim toga, imali su i neispravnu dokumentaciju.
Najveća ponuda iznosila je 183,5 miliona, a "najmanja" 180 miliona.
 
Grupe ponuđača, koje su predvodili "Petro-mont", "Amkor" i "Energy pro" imale su neispravnu dokumentaciju, odnosno nedostajali su ispravan dinamički plan ili podaci u delu pojedinačnih cena. 
 
Očekuje se da "Novosadska toplana" uskoro ponovi javnu nabavku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.