VIDEO: Izlepili plakate na prostorijama POKS-a tokom sastanka opozicije, došli u pratnji kamermana

Dok je trajao sastanak predstavnika udružene opozicije u Novom Sadu, grupa od desetak nepoznatih mladića oko podneva je izlepila plakate zgrade POKS-a, saznaje 021.rs.
VIDEO: Izlepili plakate na prostorijama POKS-a tokom sastanka opozicije, došli u pratnji kamermana
Foto: 021.rs
U koaliciji "Udruženi za slobodan Novi Sad" za 021.rs navode da se sve odigralo u Radničkoj ulici kod zgrade koju koristi članica Koalicije "Pokret za obnovu Kraljevine Srbije" i gde je tada održavan sastanak ljudi uključenih u izborni štab.
Kako su nam preneli, ovi mladići, uglavnom kratko ošišani, u crno obučeni i sa kačketima, došli su u pratnji nekoliko osoba sa kamerama.
 
Držeći transparente, održali su govor i potom izlepili zgradu.
Tom prilikom, predstavnici opozicione koalicije nisu ništa preduzimali, samo su snimali i fotografisali iznutra, kako bi zabeležili šta se dešava.
 
Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) najoštrije osuđuje, kako kažu, primitivnu kampanju SNS u Novom Sadu u kojoj lepe pogrdne naslove na prostorije i plakate sa natpisom "Bojkot".
 
"Očigledno je vlast preplašena udruživanjem cele opozicije u Novom Sadu u jednu izbornu listu i složnom odlukom da se na izbore izađe i zato preduzimaju ovako primitivne metode političke borbe", izjavio je predsednik POKS i narodni poslanik Vojislav Mihailović.
 
On dodaje da "SNS otkriva svoje pozicije, da oni stoje iza kampanje poziva na bojkot".
 
"Uprkos njihovom pozovu i pokušaju zbunjivanja opozicionih glasača, 2. juna će Novosađani masovno izaći na izbore i poslati SNS u prošlost nakon 12 godina vlasti", naveo je Mihailović.
 
Za sada iz "Udruženi za slobodan Novi Sad" kažu da ne mogu da preciziraju da li će biti podnošenja krivičnih prijava ili drugih pravnih radnji povodom poslednjeg incidenta.
 
Podsetili su na to da se ovaj novi nasrtaj na prostorije jednog od 12 članova koalicije, koju čini 12 stranaka i pokreta, dogodio neposredno nakon što je ustanovljeno da je razbijen i jedan od bilborda na kojem se građani i građanke pozivaju da glasaju za "Udruženi za slobodan Novi Sad".
 
Koaliciju "Udruženi za slobodan Novi Sad" čine Koalicija NADA, sve stranke bivše koalicije "Srbije protiv nasilja", Građanski pokret Bravo i Liga socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani.
 
Na izborima su pod rednim brojem 11.
  • Timko

    18.05.2024 22:23
    Obavezno podneti krivične prijave. Kad-tad će biti aktuelne.
  • Mentalni sklop

    18.05.2024 15:46
    Inteligencija na nivou
    Na jednom plakatu
    "Autonomasi,komunjare,ustase"
    Znajul nesto inventivnije od tih izvikanih laznih parola
  • Laufer

    18.05.2024 15:12
    Dno
    Crni Radikali, bili i ostali! Izjasnice se Novi Sad na izborima!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti