FOTO: Fotografije sa lica mesta - pogledajte gašenje požara u dvorištu Elektrovojvodine

Novosadski vatrogasci uspeli su da obuzdaju požar koji je izbio u dvorištu Elektrovojvodine, zbog kojeg je deo Novog Sada ostao bez struje.
FOTO: Fotografije sa lica mesta - pogledajte gašenje požara u dvorištu Elektrovojvodine
Foto: 021.rs
Požar je izbio u večernjim satima. 
 
Nije poznato šta je izazvalo požar.

Za sada se niko od nadležnih nije oglašavao, te nije poznato do kada stanovnici Limana i drugih pogođenih delova grada neće imati struju.

"Radila sam od kuće i samo je nestalo struje, tek kasnije sam shvatila da bi to moglo da ima veze sa požarom. Pokušala sam da dobijem informaciju od EPS-a, ali sam broj telefona je teško naći, a i kad ga nađete, niko se ne javlja", kaže jedna stanovnica Limana.
 
 
Na telefone Elektrodistribucije Srbije u Novom Sadu niko se ne javlja.
 
Grad Novi Sad se takođe nije oglašavao.
  • /

    22.05.2024 07:41
    /
    eto zasto je bolje vatrogasnu stanicu imati blize i zasto sluze zute trake na putu
  • :(

    22.05.2024 07:28
    a sta mi smrtnici da radimo ?
    Vec nekoliko godina molimo EV i Gradsko Zelenilo da poseku grane brezama koje su se uvukle u zice ispred kuca. Kad pada kisa i duva vetar mokre grane dodiruju zice i imamo vatromet, uzarene kuglice padaju po kucama i automobilima.

    Ako ih sami posecemo prete nam kaznom iz zelenila. EV kaze nije njihova nadleznost. Zelenilo kaze mora EV da nam iskljuci struju da bi oni to posekli sve u svemu kad god je nevreme mi strepimo i cekamo ovakav slucaj da se nesto ne daj Boze zapali .
  • Salamander

    22.05.2024 07:06
    Elektrovojvodine više nema
    EPS je rukovodstveno stavljen u roštilj.
    Dobiti bilo koga telefonom, je namoguće.
    Razalavljeni plemenski primerci haraju i diraju dugmad.
    Elektroapolalipsa!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.