Udružena opozicija: Vratićemo dostojanstvo gradu i građanima Novog Sada

Novosadska opozicija "Udruženi za slobodan Novi Sad" poručila je da će nakon izbora 2. juna vratiti dostojanstvo gradu i građanima Novog Sada.
Udružena opozicija: Vratićemo dostojanstvo gradu i građanima Novog Sada
Foto: 021.rs
Novosadska opozicija "Udruženi za slobodan Novi Sad" koju čini Srpska koalicija NADA, sve stranke Srbije protiv nasilja, pokret Bravo i Vojvođani - LSV održali su u centru grada predizborni skup, na kojem su predstavili svoje kandidate za odbornike i njihov program.
"Ljudi, mi smo građani, a ne podanici. Drugog juna idemo slobodno, dostojanstveno, ponosno, uzdignute glave, zaokružimo broj 11 i pokažemo im gde im je mesto, ovoj vlasti koja već 12 godina devastira naš grad i unižava dostojanstvo svih građana, osim kaste koju čini vladajuća stranka. Ovo je naš grad, vratićemo ga kome i prupada, njegovim građanima", izjavila je Maja Mrnuštik, kandidatkinja za odbornicu Skupštine grada Novog Sada.
Kandidatkinja Jasmina Ilić osvrnula se na program koji nudi opozicija.
 
"Sigurno zajedno možemo bolje, jer nudimo efikasnu socijalnu politiku, razvojno orjentisanu lokalnu zajednicu, uz široko partnerstvo i ugodan ambijent za nezavistan i dostojanstven život", izjavila je Ilić.
 
Oni su na lokalnim izborima pod rednim brojem 11.
  • veternik

    23.05.2024 15:13
    dali u veterniku se glasa za Slobodana Tasic
  • žare

    23.05.2024 09:13
    Kako da ne
    poks + lsv = sns
  • NSvetlana

    23.05.2024 07:51
    Hajmo
    Novosađani, 2.juna lepo prošetamo do biračkog mesta, sutradan , šetamo slobodarski! Ujedinjeni!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Festival "Infant" od 14. do 18. juna

Ovogodišnji INFANT - Internacionalni festival alternativnog i novog teatra, održaće se od 14. do 18. juna, u Srpskom narodnom pozorištu i Pozorištu mladih.