Sasvim druga priča: Jedinstven stav po pitanju kladionica u centru grada

"Sasvim druga priča" je saopštila da je prikupljen značajan broj potpisa koji će biti predati gradskim vlastima uz zahtev za razmatranje inicijative o zabrani rada kladionica u gradskom jezgru.
Sasvim druga priča: Jedinstven stav po pitanju kladionica u centru grada
Foto: 021.rs

Oni ističu da su ponosni što su i "druge opozicione kolege prepoznale ovaj društveni problem" i navode da je i koalicija "Udruženi zajedno za NS", takođe, pokrenula zalaganje za iste ciljeve pod parolom "Novi Sad može i biće bez kladionica".

"Drago nam je da imamo jedinstven stav po ovom pitanju i želimo da istaknemo da samo svi zajedno možemo da rešimo problem", kažu u SDP.

Podsećaju i da se već neko vreme zalažu za zabranu rada kladionica i kockarnica u gradskom jezgru, da su organizovali simulaciju gradskog referenduma po ovom pitanju, ali i niz peticija sa ciljem da masovnom podrškom građana utiču na odluke gradske vlasti.

"Mi ćemo nastaviti sa našom borbom, jer verujemo da Novi Sad zaslužuje bolje. Zahvaljujemo se svim građanima koji su nas podržali i pozivamo sve da se pridruže našoj inicijativi za zdraviju i sigurniju zajednicu. Pozivamo sve građane da zajedno izdejstvujemo promene koje će poboljšati kvalitet života u Novom Sadu".

Grupa građana "Sasvim druga priča" na lokalne izbore 2. juna u Novom Sadu izlazi pod rednim brojem 5.

  • Marko

    24.05.2024 12:49
    Moj glas ide
    za redni broj 5. Bravo!!!!
    Dole SNS
  • Stevo

    24.05.2024 01:45
    Dundjerski
    Kocka je djavolja rabota. Ništa manji problem od nedostatka lekara, manjka normalnih kadrova u državnoj upravi i bahatih funkcionera. Svaka vaša ideja je zdrava i konkretna a vidim da vas kopiraju levičari i pogačari. Budite dosledni i gurajte ideje normalnih novosadjana. Da pocnemo kao svet da živimo. Dosta bahatosti i bajatih političara i negativaca na steroidima koji su idol babunima iz teretane. Vratite Novom Sadu stari sjaj, ako je ikako moguće. I nemojte se kolebati. Posle kiše duga sija.
  • Ognjen

    24.05.2024 01:38
    From Grbavica
    Svaka čast SDP-ovci. Hrabro i dosledno. Drugi su vas iskopirali jer vam nisu ni blizu. Ako vas gradjani prepoznaju i uzmete učešće u upravljanju gradom, imate podršku svih normalnih novosadjana.. i sto dalje i od Bore i od naprednjaka u obliku Baculova kao i ovih pravih naprednjaka.. jedina ste prava gradjanska opcija. Ekipa mladih i normalnih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Festival "Infant" od 14. do 18. juna

Ovogodišnji INFANT - Internacionalni festival alternativnog i novog teatra, održaće se od 14. do 18. juna, u Srpskom narodnom pozorištu i Pozorištu mladih.